google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app - Techland.gr

Ads

Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app

Πριν λίγους μήνες, στο ετήσιο συνέδριο Ι/Ο, η Google ανακοίνωσε ενός νέου one to one video calling app το οποίο ονόμαζε Duo και στόχο έχει να ανταγωνιστεί το FaceTime της Apple. Πλέον είναι διαθέσιμο για download.

Η ανακοίνωση της διάθεσης του Google Duo έγινε
σε post από το επίσημο blog της εταιρείας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ακόμα και σε χαμηλής ταχύτητας δίκτυα, μπορεί να εναλλάσσει, χωρίς να πέσει η κλήση τη σύνδεση σε Wi-Fi και το δίκτυο κινητής. Για να λειτουργήσει το Google Duo θα χρειαστεί τον τηλεφωνικό σας αριθμό και πρόσβαση στις επαφές σας.



Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Google Duo είναι αυτό που ονομάζεται Knock Knock και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ζωντανή εικόνα από εκείνον που σας καλεί πριν να απαντήσετε τη βιντεοκλήση.

Η εφαρμογή έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.



Πηγή
Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app Reviewed by D.Pap on 10:36 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.