google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tο «die-hard» Kyocera DuraForce Pro είναι smartphone και action-cam μαζί! - Techland.gr

Ads

Tο «die-hard» Kyocera DuraForce Pro είναι smartphone και action-cam μαζί!

Kyocera επιχειρεί να κάνει αισθητή την παρουσία της και στην αγορά των smartphones, προτείνοντας το DuraForce Pro, ένα σκληροτράχηλο rugged smartphone το οποίο δημιουργήθηκε για να αντέχει στα δύσκολα και στις κακουχίες. Πέραν όμως των αυξημένων αντοχών του, το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μία built-in action camera!

H συγκεκριμένη κάμερα βρίσκεται στο πίσω τμήμα του τηλεφώνου μαζί με τον κύριο camera sensor των 13MP. H action-cam διαθέτει super wide οπτικό πεδίο 135 μοιρών και μπορεί να τραβήξει Full HD video στα 1080p. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ για την action-cam του DuraForce Pro, καθώς ο image processor της, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του τηλεφώνου να ορίσει μία σειρά από modes ανάλογα με την περίσταση (όπως είναι για παράδειγμα η υποβρύχια  λήψη ή το slow-mo mode και η δυνατότητα για time-lapse). Μάλιστα, για να μπορέσει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, η Kyocera σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα επιπρόσθετο προστατευτικό περίβλημα, το οποίο θα προστατεύει της συσκευή, όπως ακριβώς συμβαίνει με την GoPro.
H Kyocera με το DuraForce Pro αν μη τι άλλο πρωτοτυπεί, καθώς ουσιαστικά δημιουργεί ένα εξολοκλήρου νέο τύπου συσκευής που συνενώνει 2 διαφορετικούς κόσμους. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το καινοτόμο DuraForce Pro μπορεί να αντέξει στησκόνη, στο νερό, ενώ εμφανίζει εξαιρετική αντοχή στις πτώσεις. Μάλιστα, διαθέτει πιστοποίησηIP68, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το στρατιωτικό πρότυπο 810G, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει πολύ παραπάνω από το «μέσο» rugged smartphone, καθώς σύμφωνα με τους κατασκευαστές του μπορεί να αντέξει την υπερβολική υγρασία, τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, αλλά ακόμη και την υψηλή ηλιακή ακτινοβολία και το… χαλάζι.
Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά το DuraForce Pro έρχεται με 5ιντσή οθόνη με ανάλυση στα 1080p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Snapdragon 617 chipset (octa-core CPU Cortex A53), το οποίο συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.240mAh (υποστηρίζει wireless charging και Qualcomm Quick Charge 2.0), δυνατά dual front ηχεία και σε ότι έχει να κάνει με το λειτουργικό του «φοράει» Android Marshmallow 6.0. To πρωτότυπο «υβριδικό» smartphone της Kyocera αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αμερικανική αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την τιμή που θα έχει.
Tο «die-hard» Kyocera DuraForce Pro είναι smartphone και action-cam μαζί! Tο «die-hard» Kyocera DuraForce Pro είναι smartphone και action-cam μαζί! Reviewed by D.Pap on 10:06 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.