google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus VivoWatch: Επίσημα και με 10 μερες μπαταρία - Techland.gr

Ads

Asus VivoWatch: Επίσημα και με 10 μερες μπαταρία

H Asus ανακοίνωσε επίσημα το νέο smartwatch Asus VivoWatch το οποίο όμως δεν ανήκει στην «οικογένεια» Zen όπως για παράδειγμα το περσινό ZenWatch. Επικεντρώνεται κυρίως σε fitness λειτουργίες και αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Η Asus δεν ανακοίνωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο smartwatch, αλλά γνωρίζουμε ότι η μπαταρία του θα διαρκεί 10 μέρες, θα έχει fitness apps όπως για παράδειγμα να συλλέγει δεδομένα κατά την διάρκεια άσκησης, καρδιακούς παλμούς, παρακολούθηση ύπνου κλπ.

Επιπλέον, έχει frame κατασκευασμένο από ατσάλι, η οθόνη φαίνεται θα είναι ασπρόμαυρη, έχει IP67 πιστοποίηση για να αντέχει σε νερό και σκόνη και δεν αναμένεται με Android Wear για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το software.

Τέλος, η τιμή του αναμένεται στα 158 δολάρια, πιο οικονομικό από το περσινό Asus ZenWatch που κοστίζει 199 δολάρια.

Update: +video













Πηγή
Asus VivoWatch: Επίσημα και με 10 μερες μπαταρία Asus VivoWatch: Επίσημα και με 10 μερες μπαταρία Reviewed by D.Pap on 1:09 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.