google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ZTE: Μετά το Samsung Galaxy S6 Edge και το Nubia Z9 με κυρτή οθόνη - Techland.gr

Ads

ZTE: Μετά το Samsung Galaxy S6 Edge και το Nubia Z9 με κυρτή οθόνη



Ακόμη ένα smarptone από την Κίνα, το ZTE Nubia Z9 φιλοδοξεί να είναι μια συσκευή που θα «μαγνητίσει» τα βλέμματα πολλών υποψήφιων αγοραστών του. Τα μοντέλα της σειράς Nubia της ZTE δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή έξω από την αγορά της Κίνας, επειδή η γνωστή κατασκευάστρια ακόμη δεν έκανε μια τολμηρή κίνηση, μια επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλες γεωγραφικές περιοχές. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, το επερχόμενο Nubia Z9 θα περιέχει σύγχρονα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με όμορφο σχεδιασμό και εκλεπτυσμένο στυλ.

Το νέο ZTE Nubia Z9 διέρρευσε σε press renders όπου το δείχνει να περιλαμβάνει μια οθόνη που φαίνεται να είναι κυρτή, στα χνάρια του Galaxy S6 Edge, με μεταλλικό περίβλημα που το καθιστά ακόμη πιο κομψό. Πάντως, οι φωτογραφίες μπορεί και να είναι παραπλανητικές, μια και θα μπορούσε να πρόκειται για μια bezel-free οθόνη, όπως πράττουν και άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές, π.χ. η Oppo.

Ένα άλλο θέμα που μας απασχολεί είναι τα specs που θα έχει η συσκευή και όπως εικάζεται θα έχουμε: Οθόνη διαγώνιου 5,5 ιντσών με ανάλυση στα 2Κ (1440×2560 pixel), θα τροφοδοτείται από ένα SoC Qualcomm Snapdragon 810 με οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή ή SoC Snapdragon 808 με 64-bit εξαπύρηνη CPU. Η RAM είναι στα 3 ή 4 GB, ενώ υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί.

Πολύ υποσχόμενο το νέο ZTE Nubia Z9, τώρα μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα και εάν θα δούμε αυτή την πανίσχυρη συσκευή από τα μέρη μας. Λίγο υπομονή.
ZTE: Μετά το Samsung Galaxy S6 Edge και το Nubia Z9 με κυρτή οθόνη ZTE: Μετά το Samsung Galaxy S6 Edge και το Nubia Z9 με κυρτή οθόνη Reviewed by D.Pap on 12:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.