google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Huawei P20 Lite: Το notch και η διπλή κάμερα σε real-life εικόνες - Techland.gr

Ads

Huawei P20 Lite: Το notch και η διπλή κάμερα σε real-life εικόνες




Δύο real-life εικόνες του Huawei P20 Lite ήρθαν στη δημοσιότητα στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο του Weibo. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την πρόσοψη και την πλάτη της συσκευής, επιβεβαιώνοντας τόσο το notch, όσο και τη διπλή κάμερα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μια γυαλιστερή εκδοχή του Huawei P20 Lite. Η οθόνη φαίνεται να διαθέτει αναλογία 18:9 και μικρά περιθώρια. Στο notch διακρίνεται ο αισθητήρας της εμπρόσθιας κάμερας, το ακουστικό και ο αισθητήρας εγγύτητας.
Στο κάτω bezel διακρίνεται το λογότυπο της Huawei, αλλά δεν υπάρχει κάποιο φυσικό πλήκτρο που θα μπορούσε να λειτουργεί και σαν αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής.



Στην πλάτη διακρίνεται επίσης η διπλή κάμερα, με τους δύο φακούς να είναι τοποθετημένοι κάθετα κι από κάτω τους βρίσκεται το LED flash. Ο ένας από τους δύο πιθανότατα είναι μονοχρωματικός και ο άλλος ο έγχρωμος, όπως είδαμε στα P10 και Mate 10.

Να σημειωθεί ότι στα teasers που έδωσε η Huawei για το P20, οι κάμερες εμφανίζονται με οριζόντια διάταξη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην ισχύει για το P20 Lite, το οποίο μπορεί να εμφανίζει την κάθετη διάταξη που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Η σειρά Huawei P20 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι, με τις συσκευές να διατίθενται στην αγορά πιθανότατα τον Απρίλιο.

Πηγή
Huawei P20 Lite: Το notch και η διπλή κάμερα σε real-life εικόνες  Huawei P20 Lite: Το notch και η διπλή κάμερα σε real-life εικόνες Reviewed by D.Pap on 12:48 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.