google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το site στο οποίο ΔΕΝ πρέπει να κάνετε κλικ γιατί θα σας... καταστρέψει - Techland.gr

Ads

Το site στο οποίο ΔΕΝ πρέπει να κάνετε κλικ γιατί θα σας... καταστρέψει

Το βρήκαμε στο secnews.gr και έχει ενδιαφέρον, αν και θέλει προσοχή. Είναι το Ruin my Search History, μία ιδέα ενός προγραμματιστή ονόματι Ron, που έχει ως στόχο νακαταστρέψει τα αποτελέσματα αναζήτησής σας.
Ελπίζουμε να μην εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι η Google “θυμάται” ό,τι έχετε ψάξει στο Internet - ακόμα κι αυτά που εύχεστε να ξεχάσετε και εσείς οι ίδιοι.
 Χάρη στην βοήθεια των αλγόριθμων και των περίπλοκων αναλυτικών εργαλείων που διαθέτει, έχει καταφέρει να γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Tο να ψάχνετε μέσω του Google για κάποια πιο ευαίσθητα θέματα, όπως “το πώς να φτιάξω την δική μου βόμβα” (αστειευόμαστε φυσικά - μην το κάνετε ποτέ!) μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά νομικά προβλήματα, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Συνδυάζοντας αυτές τις ευαίσθητες αναζητήσεις στο Internet με κάποιους άλλους ντροπιαστικούς όρους (που έχουν σχέση με το... μόριό σας ή τον Donald Trump), το site Ruin my Search History θέλει να καταστρέψει κυριολεκτικά το ιστορικό αναζήτησής σας.
Όπως δηλώνει ο developer, εκατό χιλιάδες έχουν καταστρέψει το ιστορικό αναζητήσεων τους μέχρι στιγμής και πάνω από το 25% ανθρώπων αποφεύγουν να πατήσουν το τρομακτικό κουμπί του search στο site. Κι αυτό γιατί με το που το ανοίξετε και πατήσετε το search, παίρνει τον έλεγχο του browser σας και αναζητά μία λίστα από ντροπιαστικά searches.
Η συμβουλή μας; Ανοίξτε το site σε Incognito Mode σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να συγκρατηθείτε και θέλετε οπωσδήποτε να πατήσετε το click!
Το site στο οποίο ΔΕΝ πρέπει να κάνετε κλικ γιατί θα σας... καταστρέψει Το site στο οποίο ΔΕΝ πρέπει να κάνετε κλικ γιατί θα σας... καταστρέψει Reviewed by D.Pap on 12:05 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.