google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus: Θα κάνει «Zenvolution» στις 30 Μαίου παρουσιάζοντας την σειρά ZenFone 3 - Techland.gr

Ads

Asus: Θα κάνει «Zenvolution» στις 30 Μαίου παρουσιάζοντας την σειρά ZenFone 3



Η γνωστή σε όλους μας Asus, αρέσκεται να παρουσιάζει τις νέες της συσκευές κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τεχνολογικών προϊόντων Computex, που διοργανώνεται στις αρχές κάθε καλοκαιριού, στην Ταϊπέι, πρωτεύουσα της Ταϊβάν. Για φέτος, η έκθεση Computex έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 31 Μαίου έως τις 4 Ιουνίου. Εκεί αναμένεται να δούμε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών προϊόντων της ταϊβανέζικης εταιρείας με πρόθεμα το γνωστό σήμα της εταιρείας Zen.


Μια ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης, στις 30 Μαίου, η Asus έχει προγραμματίσει μια μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα ανακοινώσει επίσημα τις νέες της συσκευές. Αυτό έχει γίνει απόλυτα σαφές με ένα μεγάλο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της εταιρείας.

Σε αυτήν την εκδήλωση αναμένεται η ανακοίνωση της σειράς smartphone Zenfone 3, και αν ακολουθηθεί η ίδια τακτική με τα Zenfone 2, τότε θα δούμε αρκετές διαφορετικές εκδόσεις υπό την ίδια ονομασία. Επίσης αναμένεται και η σειρά tablet με το σήμα ZenPad, laptops με το σήμα ZenBook και πιθανότατα ένα νέο έξυπνο ρολόι με το σήμα ZenWatch. Και με δεδομένο ότι οι συσκευές εικονικής πραγματικότητας είναι ο νέος αναπτυσσόμενος τομέας του τεχνολογικού κόσμου, ίσως να δούμε και κάποια ZenVR συσκευή.

Στην ανάρτηση με το χρονόμετρο υπάρχει και το λογότυπο της Intel, κάτι που υποδηλώνει ότι θα δούμε αρκετές συσκευές που θα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές της. Μένει να δούμε αν θα τους βρούμε μόνο στα laptop ή και σε κάποια μοντέλα smartphone και tablet.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές τουλάχιστον ένα ZenFone 3 θα φέρει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Φυσικά όλες οι εκδόσεις θα έχουν λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow. Όσο για τα υλικά κατασκευής αναμένεται να δούμε εκδόσεις με γυαλί μπρος πίσω και μεταλλικό περίγραμμα, αλλά και έκδοση με πλήρες μεταλλικό σώμα.

Θα είμαστε εν αναμονή λοιπόν να μηδενίσει το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ώστε να δούμε τι συσκευές έχει να μας προτείνει για φέτος η Asus.

[via]
Asus: Θα κάνει «Zenvolution» στις 30 Μαίου παρουσιάζοντας την σειρά ZenFone 3 Asus: Θα κάνει «Zenvolution» στις 30 Μαίου παρουσιάζοντας την σειρά ZenFone 3 Reviewed by D.Pap on 9:59 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.