google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus: Νέο video teaser για τρεις ZenFone συσκευές: Έρχονται στις 30 Μαΐου - Techland.gr

Ads

Asus: Νέο video teaser για τρεις ZenFone συσκευές: Έρχονται στις 30 Μαΐου

Η Asus ξεκίνησε να μας προϊδεάζει μέσω νέων teasers για τρία νέα smartphone που θα παρουσιάσει επίσημα στην εκδήλωση που έχει προγραμματίσει για το σκοπό αυτό στις 30 Μαΐου. Το πρώτο teaser για τα ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe και ZenFone 3 Max έρχεται με τη μορφή video, στο οποίο μετά βίας και στιγμιαία φαίνεται το σχήμα των τριών συσκευών. Αποδεικνύεται όμως ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τρεις συσκευές, παρότι οι διαφορές μεταξύ των δύο πρώτων φαίνονται πολύ μικρές σε σχέση με το μεγαλύτερο ZenFone Max.

Επίσης βλέπουμε τις λέξεις «σαφήνεια», «επιθυμία» και «απεριόριστο» να διατυπώνονται με έμφαση για κάποιον λόγο. Θα παρουσιαστούν όλα μαζί στις 30 Μαΐου, όταν όπως υπόσχεται η Asus «θα γίνετε μάρτυρες ότι ή εξέλιξη θα γίνει επανάσταση μέσω της "Zenεπανάστασης"».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας οι τρεις συσκευές θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα τον Ιούνιο και η Asus πιστεύει ότι το ZenFone Max θα κάνει τις καλύτερες πωλήσεις της σειράς παίρνοντας τα δύο τρίτα του μεριδίου των πωλήσεων έναντι των άλλων δύο που θα πάρουν μόνο το ένα τρίτο. Το 90% των συσκευών αυτών θα «φοράνε» επεξεργαστή της Qualcomm και το 10% της Mediatek. Άρα για πρώτη φορά στην ιστορία των ZenFone δεν θα δούμε μοντέλο με επεξεργαστή της Intel.


 



[via]
Asus: Νέο video teaser για τρεις ZenFone συσκευές: Έρχονται στις 30 Μαΐου Asus: Νέο video teaser για τρεις ZenFone συσκευές: Έρχονται στις 30 Μαΐου Reviewed by D.Pap on 9:12 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.