google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu: Παρουσίασε το αλουμινένιο Μ3 Note σε τιμή πρόκληση! - Techland.gr

Ads

Meizu: Παρουσίασε το αλουμινένιο Μ3 Note σε τιμή πρόκληση!

Η Meizu δεν είναι άλλη μια κινέζικη εταιρεία που προσπαθεί να κόψει μερίδιο στην παγκόσμια αγορά των smartphone. Είναι μια σοβαρή εταιρεία με τεχνολογικά άρτιες συσκευές, που συνδυάζει ποιότητα κατασκευής και οικονομική τιμή στο ίδιο πακέτο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της ήταν το M2 Note.
Με πολύ καλά χαρακτηριστικά και αξιόλογη τιμή, ήταν ένα από τα best seller της εταιρείας όταν παρουσιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Σήμερα όμως είναι η ώρα για τον διάδοχό του, το M3 Note, με τους κινέζους να θέλουν να μας «τρελάνουν».

Καταρχήν το Μ3 Note σχεδιαστικά δεν άλλαξε ιδιαίτερα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η μεγάλη αλλαγή όμως έρχεται στα υλικά κατασκευής, με το αλουμίνιο 6000 να έρχεται να αντικαταστήσει το πλαστικό του Μ2 Note. H οθόνη είναι και εδώ στις 5,5 ίντσες ανάλυσης 1080p ενώ στο εσωτερικό του θα βρούμε το SoC της Mediatek MT6755 με κωδικό ονομασία Ρ10 σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών Mali-T860MP2. Η RAM θα έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Μια με 2 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB και μια με 3 GB Ram και αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB. 

Και οι δύο εκδόσεις υποστηρίζουν τα δίκτυα LTE, ενώ σύντομα περιμένουμε και την παγκόσμια έκδοση με τις πληροφορίες για τον επεξεργαστή να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Πάντως και οι δύο εκδόσεις υποστηρίζουν dual SIM, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD, αντικαθιστώντας έτσι την μία υποδοχή SIM.

Στον τομέα της φωτογραφίας έχουμε μια οπίσθια κάμερα με ανάλυση 13 ΜΡ ενώ η εμπρόσθια είναι ανάλυσης 5 ΜΡ. Υπάρχει επίσης και αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο Home Button, ενώ όλα αυτά τροφοδοτούνται με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία με φορτίο 4.100 mAh.

Ημερομηνία διάθεσης είναι η 11η Απριλίου για την αγορά της Κίνας, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 129 και 150 . Σύντομα περιμένουμε και την παγκόσμια έκδοση, μια και η Meizu έχει επενδύσει πολλά στην εξάπλωση του brand name της και εκτός των κινεζικών συνόρων.

[via]
Meizu: Παρουσίασε το αλουμινένιο Μ3 Note σε τιμή πρόκληση! Meizu: Παρουσίασε το αλουμινένιο Μ3 Note σε τιμή πρόκληση! Reviewed by D.Pap on 11:26 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.