google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μόνο το iPhone 7 Plus θα διαθέτει κάμερα διπλού φακού - Techland.gr

Ads

Μόνο το iPhone 7 Plus θα διαθέτει κάμερα διπλού φακού

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες και φήμες που θέλουν το iPhone 7 να καταφθάνει με κάμερα διπλού φακού. Φέτος, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει δυο νέα iPhones, τους αντικαταστάτες δηλαδή των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Ωστόσο, οι πληροφορίες για κάμερα διπλού φακού επιβεβαιώνονται αλλά μόνο για το μεγαλύτερο μοντέλο και πιο συγκεκριμένα εκείνο με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, της KGI Securities, που κατά πολλούς θεωρείται ως ο πιο έγκυρος αναλυτής για θέματα της Apple, μιλά ακόμη μια φορά για τις νέες συσκευές που αναμένονται, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Αν συγκρίνουμε τις νέες συσκευές με τα 6s και 6s Plus θα διαπιστώσουμε ότι τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν περίπου τον ίδιο σκελετό. Ειδικότερα λέγεται ότι θα διαθέτουν οθόνες διαγωνίου 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, δίχως προς το παρόν να γνωρίζουμε αν έχουν αυξηθεί τα pixels. Σε κάθε περίπτωση, ο Ming-Chi Kuo, εμφανίζεται απογοητευμένος για τον διπλό φακό του iPhone 7 Plus. Αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις επιδόσεις της κάμερας, οπότε η πεποίθησή του ίσως να μην ευσταθεί.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος iPhone, έρχεται με ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό κάμερας. Υπενθυμίζουμε ότι τα iPhone 6s Plus και iPhone 6 Plus προσφέρουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, κάτι που δεν συμβαίνει με τα iPhone 6s και iPhone 6. Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus αναμένεται να αποκαλυφθούν επισήμως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα η εταιρεία παρουσίασε το μεσαίου κόστους iPhone SE.
Μόνο το iPhone 7 Plus θα διαθέτει κάμερα διπλού φακού Μόνο το iPhone 7 Plus θα διαθέτει κάμερα διπλού φακού Reviewed by D.Pap on 1:47 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.