google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Microsoft: Διερευσαν οι τιμές του Lumia 950 kai 950XL - Techland.gr

Ads

Microsoft: Διερευσαν οι τιμές του Lumia 950 kai 950XL

Όπως έχει γίνει γνωστό τον τελευταίο μήνα, η Microsoft, σχεδιάζει να παρουσιάσει νέες συσκευές στο event που θα πραγματοποιήσει τον Οκτώβρη. Μεταξύ αυτών είναι και τα Lumia 950XL DS και Lumia 950 DS, διάδοχος του Lumia 1520 και του Lumia 930 αντίστοιχα. Η κυκλοφορία τους, λέγεται ότι θα ξεκινήσει την 28η Οκτωβρίου. 


Σύμφωνα με το ecomputer.es οι ολοκαίνουργιες συσκευές της Microsoft, θα ξεκινάνε απο τα €659 για το Lumia 950 DS και θα φτάνουν μέχρι τα €749 για το Lumia 950XL DS. Αυτές οι τιμές είναι συγκρίσιμες με αυτές του νεοφερμένου iPhone 6s και 6s Plus. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι τιμές είναι τσιμπημένες, αλλά η Microsoft θέλει να καλύψει το εύρος της τιμής δίνοντας στους αγοραστές ένα πακέτο αξεσουάρ, αξίας €200. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι σε αυτό το πακέτο θα υπάρχει ο ασύρματος φορτιστής και το Continuum dock, αλλά και επιπλέον πρόσθετα αξεσουάρ, όπως ασύρματα ηχεία. Παρόλο που φαίνεται σαν να θέλει να γλυκάνει τους αγοραστές, μια τέτοια κίνηση συνηθίζεται από την Microsoft, δεδομένου ότι και το Lumia 930 βγήκε στην αγορά με πληθώρα αξεσουάρ να το συνοδεύουν, για μικρό χρονικό διάστημα όμως. 



Από την λίστα των αξεσουάρ βλέπουμε ότι, αυτά που φημολογείται ότι θα έρχονται σαν πακέτο, είναι τα εξής: 

• Codename Valora: Το νέο Treasure Tag της Microsoft, με καινούργιο χαρακτηριστικό το Motion Guard, που θα ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που θα μετακινηθεί κάποιο αντικείμενο που έχει γίνει tag. 
• Codename Ivanna/Livanna: Ένα ασύρματο ηχείο που συνδέεται μέσω Bluetooth, παρόμοιο με το Nokia MD12. 
• Codename Murano: Δέκτης Miracast
• Codename Munchkin: Το περίφημο Continuum Dock, που θα ενσωματώνει τρείς (3) θύρες USB ( η μια θα είναι USB – C ) , μια θύρα HDMI και VGA αλλά και μια ανεξάρτητη πηγή ρεύματος για την φόρτιση του smartphone. 


Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, αν και οι δύο νέες συσκευές θα κατασκευάζονται από πολυκαρβονυλικό υλικό ( απαραίτητο για την ασύρματη φόρτιση ), έχει την αίσθηση πολύ ποιοτικών συσκευών. 

Πως σας φαίνεται η τιμή των νέων συσκευών της Microsoft;
Microsoft: Διερευσαν οι τιμές του Lumia 950 kai 950XL Microsoft: Διερευσαν οι τιμές του Lumia 950 kai 950XL Reviewed by D.Pap on 11:16 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.