google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Hush: Η εφαρμογή που δίνει ζωή στην μπαταρία του smartphone σας - Techland.gr

Ads

Hush: Η εφαρμογή που δίνει ζωή στην μπαταρία του smartphone σας


Πανεπιστημιακοί ερευνητές κυκλοφόρησαν ένα νέο εργαλείο που παρατείνει κάθε φόρτιση της μπαταρίας του Android κινητού σας κατά 15% κατά μέσο όρο, αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC.

Το δωρεάν εργαλείο, ονόματι Hush, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Purdue της Indiana ισχυρίζονται ότι έχει τη δυνατότητα να διακόπτει τη λειτουργία εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο αναζητώντας κάθε τόσο για ενημερώσεις (updates), όπως είναι προγραμματισμένς να κάνουν –ακόμα κι όταν η οθόνη της συσκευής είναι σβηστή–, διαδικασία που στεγνώνει την μπαταρία του κινητού.

Όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του Hush, οι Android εφαρμογές ευθύνονται για το 45,9% της χρήσης της μπαταρίας και το εργαλείο αυτό στοχεύει στις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε τόσο συχνά – οπότε και δεν επηρεάζονται οι καθημερινές λειτουργίες του κινητού.

Στόχος της ερευνητικής ομάδας είναι ο διπλασιασμός του χρόνου ζωής της μπαταρίας ενός κινητού με Android μετά από έναν ολοκληρωμένο κύκλο φόρτισης, αναφέρει ο ιθύνων της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής Hu.

Hush: Η εφαρμογή που δίνει ζωή στην μπαταρία του smartphone σας Hush: Η εφαρμογή που δίνει ζωή στην μπαταρία του smartphone σας Reviewed by D.Pap on 6:10 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.