Κινητό απο άλλο πλανήτη το Meizu MX5 Pro: Έρχεται με 41 MP κάμερα και επεξεργαστή Exynos 7420

Συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη πορεία που καταγράφει στο χώρο των smartphones γενικά και ειδικότερα με την κυκλοφορία του MX5, η Meizu θέλει να διατηρήσει την ηγετική της θέση, ανακοινώνοντας τον διάδοχο της δημοφιλούς συσκευής και πιο συγκεκριμένα το Meizu MX5 Pro. Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και αυτό θα εξοπλιστεί με ποικίλα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
Ειδικότερα η συσκευή διαθέτει κάμερα των 41MP στο πίσω μέρος, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές του να πραγματοποιούν λήψη υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ακόμη η συσκευή φέρει οθόνη των 5.5 ιντσών ανάλυσης 2k, ενώ οι απαραίτητοι πόροι για την επιτέλεση ιδιαιτέρως απαιτητικών εφαρμογών εξασφαλίζονται από το Exynos 7420 SoC της Samsung. Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο flagship smartphone της εταιρείας, το MX4 Pro, διέθετε επεξεργαστή Exynos 543. Εκείνο όμως το χαρακτηριστικό που ίσως εντυπωσιάσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές όπως προαναφέραμε, είναι η κάμερα των 41 megapixel, ενώ η εταιρεία φρόντισε και για αυτήν που συναντάμε στην μπροστινή πλευρά του smartphone. Ειδικότερα, η τελευταία φέρει αισθητήρα των 13MP.

Μάλιστα πολλοί κινεζικοί κατασκευαστές, φροντίζουν να συνοδεύουν τις συσκευές τους με μπαταρίες αρκετών mAh. Φαίνεται ότι το MX5 Pro δεν θα αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αφού θα διαθέτει μπαταρία των 4,100 mAh. Η τιμή του υπολογίζεται να διαμορφωθεί στα 2,999 Yuan για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 32GB.
πηγή
Κινητό απο άλλο πλανήτη το Meizu MX5 Pro: Έρχεται με 41 MP κάμερα και επεξεργαστή Exynos 7420 Κινητό απο άλλο πλανήτη το Meizu MX5 Pro: Έρχεται με 41 MP κάμερα και επεξεργαστή Exynos 7420 Reviewed by D. Papadopoulos on 8:30 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.