google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το νέο Angry Birds 2 είναι εντυπωσιακό αλλά μπορεί να σας ξενερώσει!… - Techland.gr

Ads

Το νέο Angry Birds 2 είναι εντυπωσιακό αλλά μπορεί να σας ξενερώσει!…

Το Angry Birds 2 ήρθε στο Play Store, πλούσιο από θυμωμένα πτηνά και πίστες, αλλά ξεχάστε την αθώα εποχή του 2009 όταν πρωτοπαρουσιάστηκε…

Πριν 6 χρόνια είχαμε την εισβολή του Angry Birds στoν παγκόσμιο χάρτη παιχνιδιών. Με όπλα το συνδυασμό στρατηγικής, κωμικού χαρακτήρα, ευκολία στις οθόνες αφής και δωρεάν τιμής κυριάρχησε στην παγκόσμια αγορά! Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο downloads για κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παιχνιδοκονσόλες και χαρακτηρίστηκε το πιο διάσημο παιχνίδι της εποχής μας!

Η Φινλανδική Rovio Entertainment που το ανέπτυξε, εκμεταλλεύτηκε την τεράστια απήχηση του παιχνιδιού ρίχνοντας στην αγορά νέες εκδόσεις, όπως τα Angry Birds Space, Angry Birds Rio,Angry Birds Friends, Angry Birds Seasons, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Go!, Angry Birds Transformers, Angry Birds Fight!, Angry Birds Stella. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν μπορούσε να συγκριθεί με το κλασικό Angry Birds, στο οποίο εθίστηκαν μικροί και μεγάλοι!



Το Angry Birds 2 έφτασε στο Play Store, το Alldayandroid το δοκίμασε και όπως πάντα σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του:

– Mην περιμένετε διαφορά στο Gameplay, γιατί άλλωστε να άλλαζε!

– Προφανώς και υπάρχουν νέα πτηνά και όμορφα εφέ με το να πετάγονται τα γουρούνια πάνω στην οθόνη όταν τα πετυχαίνεις. Επίσης υπάρχουν πλέον πολλαπλά επίπεδα για να βγάλετε μια δοκιμασία.

– Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δίνεται πλέον η επιλογή στον παίκτη ώστε να χρησιμοποιήσει όποια πτηνά θέλει αυτός και όχι τα προκαθορισμένα, όπως στο πρώτο Angry Birds. Για να κερδίζει έξτρα άγρια πουλιά όμως, θα πρέπει να βγάζει με επιτυχία και καλό σκορ τις πίστες!

– Γιατί υπάρχουν μόνο 3 ζωές και γιατί θα πρέπει να περιμένουμε 30 λεπτά ή να χρειαζόμαστε 60 πολύτιμους λίθους για να πάρουμε πίσω μία ζωή; Kαι το χειρότερο: Γιατί να υπάρχει η επιλογή να πληρώσουμε 0,99 ευρώ για να αγοράσουμε 80 από δαύτους ώστε να πάρουμε πίσω μια ζωή μας;

Στο προηγούμενο Angry Birds μπορούσες να ξαναξεκινήσεις άπειρες φορές το παιχνίδι χωρίς τέτοιες σκοτούρες…Όλα αυτά δεν μου άρεσαν καθόλου και αποτυπώνονται στον τίτλο του άρθρου.


Δωρεάν στο Play Store αλλά προσοχή με τα παιδιά σας!

Παρόλα αυτά, το Angry Birds θα κάνει τεράστια επιτυχία, εξάλλου δεν κάνει κάτι διαφορετικό από το να ακολουθεί τη στρατηγική πολλών δημοφιλών παιχνιδιών με αγορές μέσα από την εφαρμογή. Αν είστε γονείς και έχετε παιδιά που ασχολούνται με τα παιχνίδια από την Android συσκευή σας να προσέξτε αφενώς τη δυνατότητα που δίνει το παιχνίδι ώστε τα παιδιά σας να βρεθούν σε μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα και αφετέρου τον κίνδυνο να αγοράσουν προϊόντα μέσα από το Play Store αν είστε χρήστες με ενεργό λογαριασμό.

Για να είσαστε ήσυχοι με αυτό, πηγαίνετε στην εφαρμογή του Play Store, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Έλεγχος ταυτότητας για αγορές και εκεί επιλέξτε Απαίτηση ελέγχου ταυτότητας για όλες τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω του Google Play στη συσκευή σας.

Το Angry Birds 2 θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store ενώ το συνολικό μέγεθος του παιχνιδιού μαζί με την ενημέρωση φτάνει τα 110 MB.


Το νέο Angry Birds 2 είναι εντυπωσιακό αλλά μπορεί να σας ξενερώσει!… Το νέο Angry Birds 2 είναι εντυπωσιακό αλλά μπορεί να σας ξενερώσει!… Reviewed by D.Pap on 11:28 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.