google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Microsoft Lumia 430: Αυτή είναι η φθηνότερη Lumia συσκευή - Techland.gr

Ads

Microsoft Lumia 430: Αυτή είναι η φθηνότερη Lumia συσκευή



Αμείωτο μένει το ενδιαφέρον της Microsoft για τη low-end αγορά, με την εταιρεία να λανσάρει αυτήν τη φορά κάτι νέο, κάτι που θα αποτελέσει την πιο οικονομική συσκευή της οικογενείας Lumia που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Η δημοφιλής εταιρεία λογισμικού θέλει να έχει ποικιλία σε νέα μοντέλα που θα απευθύνονται σε χρήστες οι οποίοι αναζητούν προσιτές λύσεις. Η τελευταία της πρόταση ονομάζεται Lumia 430 και έρχεται με τιμή μόλις 65 ευρώ και η Microsoft φιλοδοξεί με την εν λόγω συσκευή να δώσει ένα «δυνατό χτύπημα» στους αντιπάλους της, καθώς θα είναι μια συσκευή με Dual-SΙΜ υποστήριξη, Windows Phone 8.1 και Denim update, ενώ αργότερα θα πάει σε Windows 10.

Αξιοπρεπέστατα είναι και τα υπόλοιπα specs της συσκευής, καθώς διαθέτει SoC Qualcomm Snapdragon 200 με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz, RAM 1 GB, ενώ θα έχει προ-εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές όπως το Skype, Microsoft Office και OneDrive με 30 GB δωρεάν. Επίσης, θα μπορεί να παίζει κανείς παιχνίδια όπως τα Candy Crush Saga και Minecraft Pocket Edition.

Η διαγώνιος της οθόνης δεν θα υπερβαίνει τις 4 ίντσες και είναι ανάλυσης 800x480 pixel με αναλογία εικόνας 15:9 και η κύρια camera διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel με flash, ενώ μπροστά θα υπάρχει μια δεύτερη camera με αισθητήρα 0,3 Megapixel.

Ο εσωτερικός του αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 8 GB, αλλά θα επεκτείνεται μέσω κάρτας microSD έως τα 128 GΒ. Ωστόσο, υπάρχει και το OneDrive για εξτρά χώρο.
Όσον αφορά την αυτονομία, η συσκευή διαθέτει μια αποσπώμενη μπαταρία φορτίου 1.500 mAh η οποία πρέπει να είναι αρκετή για να δώσει περίπου 2 ημέρες διάρκεια ζωής για μέση χρήση.

Η Microsoft λέει ότι η νέα συσκευή θα αρχίσει να πωλείται τον Απρίλιο για πρώτη φορά στην APAC, ΕΜΕΑ, τη Ρωσία, το Καζακστάν και τη Λευκορωσία και αργότερα θα φθάσει και σε άλλες λοιπές αγορές. Θα υπάρξουν πολλές επιλογές χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του μαύρου και του πορτοκαλί.
Microsoft Lumia 430: Αυτή είναι η φθηνότερη Lumia συσκευή Microsoft Lumia 430: Αυτή είναι η φθηνότερη Lumia συσκευή Reviewed by D.Pap on 8:33 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.