google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 5 Android apps για καλύτερες selfies - Techland.gr

Ads

5 Android apps για καλύτερες selfies

Ως κυρίαρχη τάση στη φωτογραφία και τα κοινωνικά δίκτυα, η «σελφίτιδα» έχει τις δικές της applications που υπόσχονται ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Με την εκρηκτική αύξηση των selfies, θα ήταν μάλλον απίθανο οι σχετικές εφαρμογές να παραμένουν στάσιμες. Μια γρήγορη έρευνα μπορεί να αναδείξει δεκάδες apps που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα τετριμμένα της επεξεργασίας φωτογραφίας, της εφαρμογής φίλτρων και του ανεβάσματος σε κοινωνικά δίκτυα. Αν είστε από αυτούς που ακολουθούν τη συγκεκριμένη τάση, οι εφαρμογές για selfies θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην αυτοπροβολή σας, ενώ αν δεν την είχατε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, μπορεί και να αλλάξετε γνώμη παίζοντας με τις νέες apps. Είναι βέβαιο λοιπόν, ότι με τις δωρεάν εφαρμογές που παρουσιάζουμε στη συνέχεια, θα δείτε τις selfies με άλλο μάτι!

Frontback



Αυτή εφαρμογή κάνει κάτι πολύ απλό και έξυπνο: χρησιμοποιώντας και τις δύο κάμερες της συσκευής σας, την εμπρόσθια και την οπίσθια, τραβάει δύο λήψεις και τις συνθέτει (βάζοντάς τες δίπλα-δίπλα) σε μία εικόνα. Έτσι, αν θέλετε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με άλλους, γιατί να μην τους δείξετε και αυτό που σας ενθουσίασε σε μια εικόνα; Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε λεζάντες με hashtags και αναφορές σε φίλους, καθώς και να προσθέσετε την τοποθεσία σας. Φυσικά, μπορείτε να μοιραστείτε τη «διπλή» εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στο αρκετά δημοφιλές δίκτυο της ίδιας της εφαρμογής.

YouCam Perfect – Selfie Cam


Δημιούργημα της γνωστής CyberLink, η εφαρμογή αυτή είναι για όσους παίρνουν πολύ σοβαρά την προβολή τους στα social media, καθώς δεν αφήνει καμιά ατέλεια να μειώσει τον αριθμό των likes. Μπορείτε να διορθώσετε ατέλειες στο δέρμα, όπως ένα εξάνθημα, να σβήσετε ρυτίδες, να πειράξετε το σχήμα του προσώπου, να προσθέσετε κάποια εκατοστά στο ύψος σας, να «αδυνατήσετε» ελαφρώς και να φωτίσετε το πρόσωπο όπως επιθυμείτε. Δε χρειάζεται να αφήσετε στην τύχη καμία λεπτομέρεια αφού, ενδεικτικά για τα μάτια, η εφαρμογή μπορεί να τα μεγαλώσει ώστε να τονίζονται, να αφαιρέσει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, καθώς και να διορθώσει το κοκκίνισμα. Μόλις τελειώσετε με την εμφάνισή σας, μπορείτε να αφαιρέσετε αντικείμενα ή ανθρώπους από το background, να εφαρμόσετε εφέ, πλαίσια, σκηνές και να βγείτε online. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι οι λειτουργίες της εφαρμογής είναι τόσο πετυχημένες που μάλλον κανείς δε θα καταλάβει τις αλλαγές που κάνατε - αν δεν το παρακάνετε.


Perfect365: One-Tap Makeover



Αποκλειστικά για γυναίκες, το Perfect365 είναι μια εφαρμογή makeover που εξαλείφει τις ατέλειες με την εφαρμογή makeup. Στη διάθεσή σας έχετε μια εκτενή παλέτα makeup για να επέμβετε σε όλα τα σημεία του προσώπου όπως ακριβώς θα κάνατε στην πραγματικότητα. Δώστε σχήμα στα φρύδια, βάλτε κραγιόν, σβήστε τους μαύρους κύκλους στα μάτια, κρύψτε κάποιο εξάνθημα, φωτίστε το δέρμα σας και ότι άλλο θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας, να αλλάξετε χρώμα στα μάτια σας, ακόμα και να αλλάξετε το σχήμα του προσώπου ή λεπτομέρειες στο στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Αν δεν το παρακάνετε, το αποτέλεσμα είναι πολύ πειστικό.


Candy Camera for Selfie



Η Candy Camera είναι ακόμα μια εφαρμογή makeover, ωστόσο το «δυνατό χαρτί» της είναι τα φίλτρα που ξεπερνούν σε αριθμό τα 100 και μπορείτε να τα δείτε σε προεπισκόπηση (σε πραγματικό χρόνο) πριν τραβήξετε τη φωτογραφία, γλιτώνοντας έτσι αρκετό χρόνο στην μετέπειτα επεξεργασία. Φυσικά, έχετε και αρκετά εργαλεία επεξεργασίας στη διάθεσή σας όπως cropping, ρυθμίσεις φωτεινότητας και κορεσμού, αλλά και αρκετές δυνατότητες makeup με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μπορείτε να εξαλείψετε κάποια ατέλεια στο δέρμα, να βάλετε eyeliner, μάσκαρα και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα, καθώς η εφαρμογή τα εφαρμόζει με εντελώς φυσικό τρόπο, χωρίς να θολώνει την εικόνα. Οι παραπάνω δυνατότητες την έχουν κάνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για selfies.


Sketch Guru



Το Sketch Guru ξεφεύγει από τις συνηθισμένες εφαρμογές makeover και επικεντρώνεται στην μετατροπή της φωτογραφίας σας σε εικόνα ζωγραφισμένη στο χέρι. Αυτό είναι το μόνο που κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή και το κάνει πολύ καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να επιλέξετε ένα από τα 13 εφέ σκίτσου και να ρυθμίσετε τις επιμέρους παραμέτρους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποιος ότι η τελική εικόνα είναι αποτέλεσμα μετατροπής από φωτογραφία και όχι πραγματικός πίνακας που έγινε στο χέρι.
5 Android apps για καλύτερες selfies 5 Android apps για καλύτερες selfies Reviewed by D.Pap on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.