google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διαθέσιμα από σήμερα τα Windows 10 for Phones - Techland.gr

Ads

Διαθέσιμα από σήμερα τα Windows 10 for Phones

Τελικά η Microsoft, αν και μας παίδεψε λίγο με τους γρίφους της, κυκλοφορεί από σήμερα την Windows 10 Technical Preview for Phones. Μπορείτε να την κατεβάσετε κι εσείς, και να την εγκαταστήσετε σε έξι smartphone που είναι προς το παρόν διαθέσιμα, Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 και Lumia 830.

Η Microsoft υποσχέθηκε ότι θα επεκτείνει τις συσκευές που θα μπορούν να λάβουν το Technical Preview στο κοντινό μέλλον.

Η Αμερικάνικη εταιρεία επισημαίνει ότι αυτή η έκδοση είναι πολύ ωμή, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιες λειτουργίες μπορεί να διακοπούν, ή να σταματήσουν να δουλεύουν εξαρχής. Σίγουρα θα παρουσιαστούν πολλά bugs, και υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένα πολλά σφάλματα. Η εμπειρία χρήσης δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη, και θα δείτε αρκετές ατέλειες. Η Microsoft αν μη τι άλλο αναμένει και τα σχόλια των δοκιμαστών της έκδοσης, με σκοπό στην βελτίωση της τελικής έκδοσης των Windows 10.

Όσον αφορά τις δυνατότητες των Windows 10, η λειτουργία «Ομιλία σε Κείμενο» έχει βελτιωθεί σημαντικά, και η νέα εφαρμογή προβολής φωτογραφιών (Photos) θα ενώσει τις φωτογραφίες της συσκευής σας με αυτές που έχετε αποθηκευμένες στο OneDrive. Η Cortana θα είναι περιορισμένη μόνο στις ΗΠΑ και θα δουλεύει μόνο με την Αγγλική γλώσσα, αν κι αυτό είναι ένα πισογύρισμα της τελευταίας έκδοσης Windows Phone 8.1. Η Microsoft ωστόσο ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος της δημιουργίας των Windows 10, η Cortana θα είναι πιο «ανθρώπινη» από πότε. Άλλες εφαρμογές που μπορούμε να δούμε είναι το νέο Office, το νέο e-mail και ανανεωμένο ημερολόγιο, και το Skype.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δοκιμάσετε την Technical Preview, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Windows Insider. Στην συνέχεια εγκαθιστάτε την εφαρμογή Windows Insider,ωδηλώνετε την συσκευή σας και πηγαίνετε στην αναζήτηση για ενημερώσεις. Όταν εγκατασταθούν τα Windows 10, θα λαμβάνετε όλες τις νέες εκδόσεις που θα κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και φυσικά, όταν θα και είναι έτοιμη βέβαια, την τελική έκδοση των Windows 10.
Διαθέσιμα από σήμερα τα Windows 10 for Phones Διαθέσιμα από σήμερα τα Windows 10  for Phones Reviewed by D.Pap on 5:34 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.