google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Moto G 4G (2015): Η γνωστή σειρά smartphones της Motorola απέκτησε νέο μέλος - Techland.gr

Ads

Moto G 4G (2015): Η γνωστή σειρά smartphones της Motorola απέκτησε νέο μέλος

Όταν η Motorola δρομολόγησε για πρώτη φορά την κυκλοφορία του αρχικού Moto G, κύριο μέλημά της και η μετέπειτα προσδοκία της, ήταν να τιμολογήσει όσο πιο χαμηλά, ήταν δυνατό από πλευράς της, το νέο της μοντέλο, ενώ ...δεν ήθελε να θυσιάσει τίποτα σε απόδοση και specs, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της στις αναδυόμενες αγορές να αποκτήσουν μια πραγματικά «έξυπνη» συσκευή με μια εξίσου «έξυπνη» τιμή. Ο αρνητικός παράγοντας που φέρνει τώρα σε δύσκολη θέση την εταιρεία είναι το LTE modem που θέλησαν να ενσωματώσουν σε μια νέα μεταγενέστερη έκδοση της συσκευής και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε μια ακριβή έκδοση του Moto G αλλά με LTE συνδεσιμότητα. Το υψηλό κόστος οφείλεται στο ότι ένα chip με 4G ταχύτητες έχει σημαντικό κόστος και η Motorola δεν μπορούσε να κάνει εκπτώσεις.

Το Motorola Moto G δεύτερης γενιάς το είδαμε το περασμένο φθινόπωρο και τώρα η εταιρεία ετοίμασε και την 4G LTE έκδοσή του. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συσκευή δεν έρχεται με σημαντικές αλλαγές, εκτός από την υποστήριξη LTE, όμως έχουμε και μια αναγκαία αύξηση στο συνολικό φορτίο της μπαταρίας. Στο νέο Moto G 4G τοποθετήθηκε μια μπαταρία των 2.390 mAh.

Τα άλλα χαρακτηριστικά για το Moto G 4G (2015) είναι τα ίδια με εκείνα του Moto G 2ης γενιάς. Έχει οθόνη διαγώνιου 5 ιντσών και ανάλυσης 720p, SoC Qualcomm Snapdragon 400 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz, 1 GB RAM, υποστήριξη εισαγωγής κάρτας microSD, 8 Megapixel αισθητήρα για την κύρια camera, 2 Megapixel για την εμπρόσθια camera, ραδιόφωνο FM και dual-SIM υποστήριξη. Δεν θα υπάρξει έκδοση των 8 GB, έτσι η συσκευή με προεπιλεγμένο αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB. Το νέο Moto G θα τρέχει εξαρχής το Android 5.0.2, άλλωστε δεν θα είχε κανένα νόημα να διαθέσει το νέο της μοντέλο με KitKat από την στιγμή που ξεκίνησε η ενημέρωση των ήδη υπαρχόντων Moto G σε Lollipop.

To Moto G 4G με έτος κατασκευής το 2015 έχει αρχίσει να πωλείται στην Βραζιλία μέσω της τοπικής ιστοσελίδας της Motorola, με τιμή στα 300 ευρώ. Ανεβασμένη η τιμή του από το Moto G 2ης γενιάς, αλλά μην ξεχνάμε πως πέραν της υψηλής φορολογικής πολιτικής της Βραζιλίας, έχουμε ένα μοντέλο με ορισμένες αναβαθμίσεις.

Η Motorola δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε το Moto G 4G θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες, αλλά πιθανότατα δεν θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση.
Moto G 4G (2015): Η γνωστή σειρά smartphones της Motorola απέκτησε νέο μέλος Moto G 4G (2015): Η γνωστή σειρά smartphones της Motorola απέκτησε νέο μέλος Reviewed by D.Pap on 9:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.