google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sony Xperia Z4 Tablet: Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική διαρροή λίγο πριν το MWC 2015 - Techland.gr

Ads

Sony Xperia Z4 Tablet: Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική διαρροή λίγο πριν το MWC 2015



Η mobile τεχνολογία έχει την τιμητική της από εβδομάδα, καθώς θα ανοίξουν σε λίγες ημέρες διάπλατα οι θύρες του MWC 2015 και όλοι ανυπομονούμε πως και πως να δούμε πολλές νέες προτάσεις από κάθε κατασκευαστή. Οι ανακοινώσεις και οι διαρροές επεκτείνονται έστω και τώρα, μάλιστα αυτήν τη φορά κυκλοφόρησε η είδηση πως η Sony στο πλαίσιο του MWC αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia Z4 Tablet.

Ουσιαστικά, η διαρροή αυτή οφείλεται σε λάθος, σε μια απροσδόκητη ανάρτηση εικόνων στην Xperia Lounge application που φιλοξενείται στα περισσότερα Xperia phones. Το ενημερωτικό αυτό μήνυμα μπορεί να κατέβηκε άμεσα, λόγω του ότι αντιλήφθηκαν νωρίς οι υπεύθυνοι για αυτήν τη λανθασμένη κίνηση, όμως υπάρχουν ορισμένα screenshots και δείχνουν μια συσκευή εξαιρετικά λεπτή, με οθόνη ανάλυσης 2K, ιδιαίτερα γρήγορο SoC και κορυφαία απόδοση μπαταρίας. Δεν έχουν δοθεί νέα στοιχεία για το μέγεθος της οθόνης του νέου Xperia Tablet, όμως από προηγούμενες φήμες, πιθανόν να έχουμε μια διαγώνιου 10,1 ιντσών οθόνη αφής, 4 GB RAM, 32 GB αποθηκευτικός χώρος και Android Lollipop.

Δεν έχουμε να περιμένουμε και πολύ, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας η Sony θα ανέβει στο βήμα και θα μας δείξει ό,τι νέο έχει ετοιμάσει όλον αυτόν τον καιρό.
Sony Xperia Z4 Tablet: Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική διαρροή λίγο πριν το MWC 2015 Sony Xperia Z4 Tablet: Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική διαρροή λίγο πριν το MWC 2015 Reviewed by D.Pap on 8:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.