google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Motorola Moto G (2014) αναβαθμίζεται σε Lollipop και στην Ελλάδα - Techland.gr

Ads

Το Motorola Moto G (2014) αναβαθμίζεται σε Lollipop και στην Ελλάδα

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατόχους του Motorola Moto G (2nd Gen.), καθώς είναι πλέον διαθέσιμη η (πολυπόθητη) αναβάθμιση σε Android Lollipop.

Με την νέα αναβάθμιση, οι χρήστες του εν λόγω smartphone μεταβαίνουν από την έκδοση 4.4.4 στην έκδοση 5.0.2, με τις αλλαγές να είναι εμφανείς, αρχικά τουλάχιστον σε επίπεδο εμφάνισης. Το νέο λειτουργικό, είναι βασισμένο στις αρχές του Material Design, ενώ έχουν ανασχεδιαστεί η οθόνη κλειδώματος, η μπάρα ειδοποιήσεων, η οθόνη γρήγορων ρυθμίσεων και το μενού πρόσφατων εφαρμογών. Επίσης, έχουν προστεθεί νέα χαρακτηριστικά που εισάγει το Android Lollipop, όπως η δυνατότητα για σίγαση ειδοποιήσεων για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή η δυνατότητα να μην απαιτείται εισαγωγή κωδικού για το ξεκλείδωμα, όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με κάποια αξιόπιστη συσκευή. Θεωρητικά, με την νέα έκδοση του Android αναμένεται οι χρήστες του Moto G να επωφεληθούν και καλύτερων επιδόσεων και αυτονομίας, κάτι που θα διαπιστωθεί στην πράξη το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αν δεν σας έχει έρθει ειδοποίηση για την πραγματοποίηση της αναβάθμισης, δοκιμάστε να πάτε στις Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο-> Έλεγχος αναβαθμίσεων. Υπάρχουν αρκετές αναφορές για πραγματοποίηση αναβάθμισης από τους χρήστες του Moto G (2014) , ενώ και σε μοντέλο αγορασμένο από την αλυσίδα Public, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η συγκεκριμένη αναβάθμιση. Επειδή πρόκειται για μια μεγάλη αναβάθμιση συστήνεται να γίνει καθαρή εγκατάσταση, δηλαδή μετά την αναβάθμιση να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, με διαγραφή όλων των δεδομένων σας. Στο smartphone του γράφοντος πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ και λίγες ώρες, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει (ακόμα) factory reset.

Κάνατε την αναβάθμιση; Πώς σας φαίνεται η Lollipop εμπειρία;
Το Motorola Moto G (2014) αναβαθμίζεται σε Lollipop και στην Ελλάδα Το Motorola Moto G (2014) αναβαθμίζεται σε Lollipop και στην Ελλάδα Reviewed by D.Pap on 11:02 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.