google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 To λεπτότερο smartphone στον κόσμο, έρχεται τώρα και στην Ευρώπη - Techland.gr

Ads

To λεπτότερο smartphone στον κόσμο, έρχεται τώρα και στην Ευρώπη

Η Gionee θεωρείται ως ο πρωτοπόρος κατασκευαστής στη σχεδίαση των σύγχρονων smartphones, με την έννοια ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις λεπτότερες συσκευές στον κόσμο. To Elife S5.5 που κυκλοφόρησε η Κινεζική εταιρεία στις αρχές αυτού του έτους απέσπασε τον τίτλο του πιο κομψού smartphone στον κόσμο με πάχος... 5,55 χιλιοστών, λίγους μήνες μετά όμως ανακοινώθηκε το Elife S5.1, με στόχο να σπάσει το παλαιότερο ρεκόρ και τα κατάφερε αφού το πάχος του περιορίστηκε στο ελάχιστο, μόλις στα 5,15 χιλιοστά.




Η απορία πολλών αγοραστών εκτός Κίνας, έγκειται στο εάν θα μπορέσουν να πιάσουν στα χέρια τους ποτέ μια από αυτές τις εξαιρετικά λεπτές συσκευές, καθώς η αποστολή σε μέρη εκτός Κίνας, θεωρείται αδύνατη. Όμως φαίνεται πως ήδη έχουν γίνει κάποιες εξαιρέσεις για αυτά τα δύο μοντέλα, αφού το Elfie S5.5 έφθασε και στις ΗΠΑ με το όνομα Blu Vivo IV και τώρα ένας άλλος κατασκευαστής από την Αγγλία, φέρνει το Elife S5.1 στην Ευρώπη κάτω από το brand Kazam Tornado 348. Η συσκευή διαθέτει οθόνη αφής 4,8 ιντσών Super AMOLED ευκρίνειας 720p, κύρια ψηφιακή camera των 8 Megapixel, 5 Megapixel camera στο μπροστινό μέρος, SoC MediaTek MT6592 με octa-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,7GHz, μπαταρία 2.050 mAh και με stock Android 4.4.2. Επιπρόσθετα, η Αγγλική κατασκευάστρια Kazam, αναφέρει και γραπτώς ότι παρέχεται αντικατάσταση οθόνης με την εγγύηση αυτή να έχει ισχύ για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν επισκευή οθόνης εντός 12 μηνών από την αρχική αγορά, ανεξαρτήτως του πως προκλήθηκε η βλάβη.

Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στην Ευρώπη ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο, με την τιμή να ορίζεται στα 315 ευρώ χωρίς συμβόλαιο.
To λεπτότερο smartphone στον κόσμο, έρχεται τώρα και στην Ευρώπη To λεπτότερο smartphone στον κόσμο, έρχεται τώρα και στην Ευρώπη Reviewed by D.Pap on 9:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.