google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιδανικό μέγεθος οθόνης σε Smartphones, και 7in Galaxy W - Techland.gr

Ads

Ιδανικό μέγεθος οθόνης σε Smartphones, και 7in Galaxy W

Μία μεγάλη και άνετη οθόνη "βολεύει" σε όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου Smartphone, από την πληκτρολόγηση και το browsing, μέχρι την αναπαραγωγή βίντεο και το gaming.

Η Samsung με το (νέο) Galaxy W είναι ένα Smartphone στις 7in, που μου δίνει αφορμή να σχολιάσω το φλέγον ζήτημα του ιδανικού μεγέθους οθόνης σε κινητά.

Προσωπικά θεωρώ ότι το "ιδανικό μέγεθος" είναι συσκευές κοντά στις 5-5,5in, με όσο το δυνατόν μικρότερα bezels.

Από την άλλη υπάρχει μερίδα ανθρώπων που βρίσκει το "ιδανικό μέγεθος" στις 3,5-4in, σε συσκευές με τεράστια bezels, και οι οποίοι έχουν ακλόνητη επιχειρηματολογία επιπέδου "ο αντίχειρας φτάνει από εδώ έως εδώ". (Ζουν ανάμεσά μας!)

Η Samsung με την σειρά Note φαίνεται να είχε πιάσει το νόημα από το 2011.

Φτάνουμε όμως στο σήμερα με το νέο Galaxy W στις 7in. Από την μία η δυνατότητα επιλογής στους καταναλωτές είναι κάτι που μου αρέσει και θέλω να υπάρχει. Παρ' όλα αυτά "7άρι" είναι τάμπλετ, οπότε ως τέτοιο θεωρώ ότι θα 'πρεπε να παρουσιάζεται. (tablet με δυνατότητα κλήσεων)

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, έχουμε να κάνουμε με ένα "Galaxy Tab", το οποίο όμως εξωτερικά έχει μικρότερα bezels.


Samsung Galaxy W - Τεχνικά χαρακτηριστικά:
OS: Android 4.3 Jelly Bean
CPU: τετραπύρηνος @ 1,2Ghz
GPU: ?
DISP: 7in, 1280x720
CAM: 8MP + 2MP
RAM: 1,5GB
STOR: 16GB + MicroSD
BATT: 3200mAh
CON: WiFi, Bluetooth
http://www.greeceandroid.gr/
Ιδανικό μέγεθος οθόνης σε Smartphones, και 7in Galaxy W Ιδανικό μέγεθος οθόνης σε Smartphones, και 7in Galaxy W Reviewed by D.Pap on 8:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.