google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Samsung Galaxy Gear, αναβάθμιση σε Tizen OS που σκοτώνει το Android και το Galaxy - Techland.gr

Ads

Samsung Galaxy Gear, αναβάθμιση σε Tizen OS που σκοτώνει το Android και το Galaxy

H Samsung κάνει αυτό που πρέπει και έχει σχεδόν ήδη έτοιμη αναβάθμιση σε Tizen για το Samsung Galaxy Gear smartwatch. Αντίο Android και Galaxy.
Samsung Galaxy Gear update σε Tizen 2.0 OS αντι για Android

Η δεύτερη γενιά του Samsung Gear 2 τρέχει Tizen OS. Αυτός είναι ο λόγος που το Galaxy brand απουσιάζει από το όνομα του νέου smartwatch. Αντίθετα, το πρώτο Samsung Galaxy Gear smartwatch έτρεχε Android και συνεχίζει ακόμα. Όχι για πολύ όμως αφού η Samsung θα αναβαθμίσει το πρώτο της smartwatch με το Tizen OS και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Η έκδοση του Tizen 2.0 OS είναι αυτή που τρέχει στο Gear 2 και αυτή που θα έρθει ως αναβάθμιση στο Samsung Galaxy Gear. Παραμένει άγνωστο αν η Samsung διατηρήσει το όνομα ή το αλλάξει σε Samsung Gear. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το πρώτο Samsung smartphone θα αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά από την αναβάθμιση σε Tizen OS όπως για παράδειγμα app για την αναπαραγωγή μουσικής από το ρολόι, παρακολούθηση ύπνου από το ρολόι, δυνατότητα παρακολούθησης διαφορετικών δραστηριοτήτων όπως για παράδειγμα τρέξιμο, πεζοπορία και περπάτημα, νέα wallpapers και προσόψεις ρολογιών σε διαφορετικά στυλ, ευκολία στον έλεγχο της φωτεινότητας της οθόνης και της έντασης του ήχου κλπ.

Παραμένει άγνωστο πότε θα είναι επίσημα διαθέσιμο το νέο Tizen OS update για το Samsung Galaxy Gear. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Samsung θέλει όλη η παρούσα σειρά wearables να διαφοροποιηθεί από το Android και να τρέχει το Tizen OS ή άλλο λειτουργικό όπου τον απόλυτο έλεγχο έχει η Samsung και μόνο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα Samsung Gear 2, Samsung Gear 2 Neo και το Samsung Gear Fit.
Samsung Tizen OS σε smartwatches, wearables εναντιον Android Wear

Με δεδομένη την νέα έκδοση του Tizen 3.0 0S και την πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που διαθέτει αλλά και το Tizen Developer Conference 2014 που θα λάβει χώρα μεταξύ 2 και 4 Ιουνίου 2014 στο San Francisco, η Samsung δείχνει ότι υποστηρίζει το Tizen OS με τον καλύτερο τρόπο και υπόσχεται ότι το μέλλον θα έχει πολύ Tizen OS smartwatches, Tizen OS wearables και φυσικά Tizen OS smartphones όπως ήδη γνωρίζουμε αλλά και έξυπνες smart camera φωτογραφικές μηχανές με Tizen κλπ.

Το Tizen OS στην έκδοση Tizen 2.0 για το Samsung Gear 2 αλλά και την αναβάθμιση για το Samsung Galaxy Gear έχει να αντιμετωπίσει το Android Wear, την ειδική έκδοση του Android αποκλειστικά φτιαγμένη για wearables και smartwatches. Ήδη η LG αναμένεται να παρουσιάσει το δικό της LG G smartwatch με Android Wear, ως πρώτο δείγμα γραφής του νέου λειτουργικό. LG και Samsung είναι ορκισμένοι αντίπαλοι στα ηλεκτρονικά και τώρα παλεύουν για την ίδια κατηγορία χρηστών, με smartwatch και wearables αλλά με διαφορετική τεχνολογία. Η LG με το Android Wear ενώ η Samsung με το Tizen OS.
Samsung Galaxy Gear, αναβάθμιση σε Tizen OS που σκοτώνει το Android και το Galaxy Samsung Galaxy Gear, αναβάθμιση σε Tizen OS που σκοτώνει το Android και το Galaxy Reviewed by D.Pap on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.