google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Project Ara, το αρθρωτό κινητό θα ξεκινάει από $50 και θα έχει chipset της Toshiba - Techland.gr

Ads

Project Ara, το αρθρωτό κινητό θα ξεκινάει από $50 και θα έχει chipset της Toshiba

Το Project Ara είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες που μας έχει παρουσιάσει η Google. Πρόκειται για το πρώτο αρθρωτό κινητό πάνω στο οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε ότι χαρακτηριστικά θέλουμε. Το project ξεκίνησε από τη Motorola αλλά μιας και εκείνη θα ανήκει στη Lenovo, πλέον πέρασε στη Google. To Project Ara είναι κάτι το οποίο ανυπομονούμε να δούμε και σήμερα μαθαίνουμε νέες πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τους επεξεργαστές του αρθρωτού κινητού. H Google φαίνεται να «αγνοεί» μεγάλους κατασκευαστές οπότε μην περιμένετε να δείτε επεξεργαστές Qualcomm, NVIDIA, Samsung, Intel ή MediaTek. Αντιθέτως, η Toshiba η οποία συνεργάζεται με την Google για το project από τον Οκτώβριο, θα φτιάξει 3 τύπους επεξεργαστών οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν τόσο για τη βάση της συσκευής όσο και για τα modules.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Toshiba θα έχει τα δείγματα έτοιμα μέχρι το φθινόπωρο του 2014 και η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει αρχές του 2015.

Τέλος, μαθαίνουμε ότι το κόστος της συσκευής θα ξεκινάει από $50 ενώ θα βγαίνει σε διαφορετικά μεγέθη τα οποία θα αποτελούνται από 5 έως 10 modules.



Πηγή
Project Ara, το αρθρωτό κινητό θα ξεκινάει από $50 και θα έχει chipset της Toshiba Project Ara, το αρθρωτό κινητό θα ξεκινάει από $50 και θα έχει chipset της Toshiba Reviewed by D.Pap on 9:47 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.