google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Pantech: Ανακοίνωσε και επίσημα το Vega Iron 2 - Techland.gr

Ads

Pantech: Ανακοίνωσε και επίσημα το Vega Iron 2

Μετά τη Samsung και την LG, στη Νότια Κορέα υπάρχουν και άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές κινητών συσκευών, ίσως όχι και τόσο γνωστοί όμως εκτός των συνόρων της χώρας. Ένας απ' αυτούς τους κατασκευαστές είναι η εταιρεία Pantech, τρίτη δύναμη στην αγορά της Κορέας, πίσω από τις δύο προαναφερθείσες, η οποία ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της συσκευή με όνομα Vega Iron 2. Η εταιρεία αποφάσισε να εφοδιάσει το νέο αυτό smartphone με το SoC της Qualcomm, Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 2,3 GHz παρά τις φήμες που είχαν βγει πως επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί ο Snapdragon 805. Η διαγώνιος της οθόνης είναι στις 5,3 ίντσες, Super AMOLED με ανάλυση 1080p, 3 GB RAM, 32 GB εσωτερική μνήμη και μπαταρία χωρητικότητας 3220 mAh. Η έκδοση Android που θα «τρέχει» η συσκευή είναι η 4.4.2 KitKat και υποστηρίζει συνδεσιμότητα σε LTE δίκτυα. Η πίσω κάμερα είναι στα 13 megapixel με την ειδική τεχνολογία της Pantech που ονομάζεται «Wide Optical Image Stabilization» και η εμπρόσθια στα 2,1 megapixel.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Νότιας Κορέας αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα, σε λευκό και μαύρο χρώμα με μεταλλικό σκελετό και στα δύο χρώματα. Ακόμη, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη τιμή της συσκευής αλλά και το αν θα διατίθεται και εκτός των συνόρων της Νότιας Κορέας.

Κάτι αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι η Pantech ανακοίνωσε τη νέα της συσκευή την ίδια μέρα που η LG, μια από τις κύριες ανταγωνίστριες της, παρουσίαζε επίσημα τη πρώτη Quad HD συσκευή, το LG Isai FL. Παρόλα αυτά, η συσκευή της LG θα διατεθεί μόνο στην αγορά της Κορέας, αν και θεωρείται σαν τον προάγγελο της επερχόμενης ναυαρχίδας της LG, το G3.
Pantech: Ανακοίνωσε και επίσημα το Vega Iron 2 Pantech: Ανακοίνωσε και επίσημα το Vega Iron 2 Reviewed by D.Pap on 3:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.