google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG Lifeband Touch και HeartRate Earphones: Δύο νέα gadget Με fit λειτουργίες - Techland.gr

Ads

LG Lifeband Touch και HeartRate Earphones: Δύο νέα gadget Με fit λειτουργίες

Δύο νέα gadget με «fit» λειτουργίες ανακοινώνονται επισήμως από την LG και πιο αναλυτικά πρόκειται για το Lifeband Touch και τα HeartRate Earphones που θα αρχίσουν να διατίθενται αυτόν τον μήνα σε ΗΠΑ, Ασία και Ευρώπη.

Για το Lifeband Touch η Κορεάτικη εταιρία έκανε μια πρώτη εισαγωγή λίγο πριν από την φετινή έκθεση CES και όπως αποκαλύφθηκε τότε είναι ένα αξεσουάρ που φοριέται στον καρπό του χεριού σας. Περιλαμβάνει μια οθόνη μεγέθους 0.9 ιντσών OLED και μπαταρία 90mAh παρέχοντας αυτονομία για συνεχόμενη χρήση της συσκευής έως περίπου 5 ημέρες με την μέθοδο σύνδεσης του smartphone με αυτό το νέο wearable να γίνεται μέσω Bluetooth 4.0. Ουσιαστικά με την βοήθεια του Lifeband, ο κάτοχό του αποκτά την δυνατότητα να πραγματοποιεί την μέτρηση προόδου της φυσικής του κατάστασης. Παράλληλα μπορεί κάποιος να εκτελέσει και μια σειρά άλλων εργασιών, όπως πρόσβαση στον έλεγχο των τηλεφωνικών του κλήσεων, στα SMS ή ακόμη και να διαχειρίζεται μουσικά αρχεία που έχει ταξινομημένα σε λίστες.

Το LifeBand είναι συμβατό με Android και iOS συσκευές (μέσω της εφαρμογής LG Fitness) και συνεργάζεται με εφαρμογές όπως τα Runkeeper, MapMyFitness και MyFitnessPal.

Άτομα που γυμνάζονται εντατικά και θέλουν να παρακολουθούν διαρκώς τους καρδιακούς τους παλμούς καθώς και την ροή οξυγόνου στο αίμα, μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τα HeartRate Earphones που ενσωματώνουν την τεχνολογία PerformTek, η οποία κατά τα συμφραζόμενα της LG υπόσχεται την αποτελεσματική διαδικασία ανίχνευσης των καρδιακών σφυγμών. Το δεύτερο αυτό gadget φέρει ένα επιπρόσθετο clip-on Bluetooth και πλήκτρο συντόμευσης για ενεργοποίηση της σύνδεσης μεταξύ αυτού και του κινητού σας.

Στην απόχρωση του μαύρου θα βγαίνουν και οι δύο συσκευές, με το προνόμιο απόκτησης να δίνεται σε πρώτη φάση για τους πολίτες της Αμερικής από 18 Μαΐου και έπεται και συνέχεια για λοιπές αγορές του πλανήτη.
LG Lifeband Touch και HeartRate Earphones: Δύο νέα gadget Με fit λειτουργίες LG Lifeband Touch και HeartRate Earphones: Δύο νέα gadget Με fit λειτουργίες Reviewed by D.Pap on 4:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.