google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Microsoft: Παρουσίασε το Surface Pro 3 με Intel Core i7 - Techland.gr

Ads

Microsoft: Παρουσίασε το Surface Pro 3 με Intel Core i7

Η Microsoft πριν από λίγο παρουσίασε και επισήμως το νέο Surface Pro 3, μια συσκευή για την αποκάλυψη της οποίας οργανώθηκε εκδήλωση Τύπου στην Νέα Υόρκη. Όπως και στα προηγούμενα tablets της σειράς Surface, έτσι και τώρα διατηρείται η βάση στήριξης (Kickstand) με πολλαπλά επίπεδα και η συσκευή δεν ξεπερνά σε πάχος τα 9,1 χιλιοστά.
Εκπρόσωπος της εταιρίας διευκρινίζει πως το Surface Pro τρίτης γενιάς είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να απαλλαχθούν από το δίλημμα οι χρήστες της επιλογής ενός tablet ή laptop. Στην εμπρός του όψη δεσπόζει μια οθόνη αφής 12 ιντσών με αναλογία εικόνας 3:2, ανάλυσης 2160 x 1440 pixel και με το μαύρο χρώμα να τονίζει κάθε πτυχή του.

Εκτός όλων των άλλων, το Surface Pro 3 είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα, επομένως το βάρος των αρχικών tablets της σειράς Surface Pro που αποτελούσε βασικό τους μειονέκτημα, στο νέο μοντέλο θα είναι ένα χαρακτηριστικό που θα αρέσει πολύ. Ο Panay, ανεβαίνοντας στην σκηνή δεν δίστασε να κρατήσει στα χέρια του το δημοφιλές MacBook Air της Apple και να το συγκρίνει με το Surface Pro 3, επισημαίνοντας τα οφέλη της νέας τους συσκευής όσον αφορά το συνολικό βάρος και την βελτιωμένη ανάλυση οθόνης. Ακόμη, η στενή συνεργασία της Microsoft με την Intel, διασφαλίζει πως το Surface Pro 3 χρησιμοποιεί τους πιο σύγχρονους επεξεργαστές Core i7. Λόγω μεγάλων θερμοκρασιών, η εταιρία προέβλεψε την τοποθέτηση ενός κατάλληλου ανεμιστήρα και τελειοποίησε το «σασί» του νέου της tablet.

Μεγάλη ευκολία θεωρείται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να στηρίζεται η συσκευή στην νέα της βάση σε συνδυασμό με έναν νέο τύπο Cover, με το Surface Pro 3 να περιστρέφεται και να τοποθετείται σε γωνία κλίσης 150 μοιρών και με τρεις βασικές θέσεις.

Είναι σαφές ότι το νέο Surface Pro προορίζεται κυρίως για χρήστες που λόγω επαγγέλματος χρειάζονται ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σε απαιτητικές εφαρμογές όπως είναι το Photoshop. Και για του λόγου το αληθές, η Microsoft κάλεσε στην εκδήλωση και εκπρόσωπο της Adobe ο οποίος με την σειρά του παρουσίασε μια έκδοση του Photoshop προσαρμοσμένη για χρήση με αφή, δείχνοντας τις βελτιωμένες δυνατότητες που προσφέρει η χρήση πένας.

H εμπορική του διαθεσιμότητα έχει ξεκινήσει και τα κόστη απόκτησής του, είναι τα εξής: η βασική έκδοση με επεξεργαστή Intel i3, RAM 4 GB και αποθηκευτικό χώρο 64 GB θα κοστίζει 799 δολάρια, ενώ το μοντέλο με επεξεργαστή i5, διπλάσια μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο, τιμολογείται στα 1.299 δολάρια. Και για όσους θέλουν ένα πιο πλήρες πακέτο, μπορούν να αποκτήσουν την κορυφαία έκδοση με επεξεργαστή Intel i7, 8 GB RAM και διαθέσιμη εσωτερική μνήμη 256 ή 512 GB, με τιμές 1.549 και 1949 δολάρια αντίστοιχα.

Η γκάμα των αξεσουάρ για το Surface της Microsoft Pro 3 περιλαμβάνει το Surface Pen το οποίο περιέχεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και άρα δεν απαιτείται να το αγοράσει κανείς εξτρά, όμως το νέο αποσπώμενο πληκτρολόγιο πρέπει να το προμηθευτείτε ξεχωριστά και θα ξοδέψετε για αυτό 129,99 δολάρια.
Microsoft: Παρουσίασε το Surface Pro 3 με Intel Core i7 Microsoft: Παρουσίασε το Surface Pro 3 με Intel Core i7 Reviewed by D.Pap on 6:01 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.