Πήρε φωτιά iPhone 5C σε τσέπη μαθήτριας

iphone2n-2-web
Την βδομάδα που μας πέρασε συνέβη ένα περίεργο περιστατικό μ’ένα iPhone 5C. Σ’ένα σχολείο του Κένεμπανκ στην πολιτεία Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα iPhone 5C πήρε φωτιά καθώς βρισκόταν στην πίσω τσέπη του παντελονιού μιας μικρής μαθήτριας.

Ο δάσκαλος της δεκατριάχρονης παρατήρησε καπνούς γύρω από την κοπέλα κατά την διάρκεια του μαθήματος, ενώ η ίδια άκουγε περίεργους θορύβους να προέρχονται από τη συσκευή της.
Όταν η ίδια συνειδητοποίησε ότι έχει πιάσει φωτιά η συσκευή, έπεσε στο πάτωμα κι άρχισε να στριφογυρίζει για να σβήσει τη φωτιά. Παράλληλα ο καθηγητής της την κάλυψε με μια κουβέρτα και χρησιμοποίησε έναν απ’τους πυροσβεστήρες του κτηρίου.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να βγάλει το παντελόνι της όπου το λιωμένο iPhone έπεσε από την καμμένη τσέπη της. Η μαθήτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με μικροεγκαύματα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκάει iPhone. Τον περασμένο Αύγουστο μια γυναίκα απ’την Κίνα, τραυματίστηκε από έκρηξη iPhone 5 ισχυρίζοντας ότι η συσκευή ζεστάθηκε επικίνδυνα μετά από 40 λεπτά ομιλίας και η οποία μετά εξερράγη.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις συσκευές της Apple. Ποιος θα ξεχάσει το λιωμένο Galaxy S4 και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε η Samsung.
Τέλος η Apple δεν έχει δηλώσει κάτι για το ατυχές γεγονός.
πηγή
Πήρε φωτιά iPhone 5C σε τσέπη μαθήτριας Πήρε φωτιά iPhone 5C σε τσέπη μαθήτριας Reviewed by D. Papadopoulos on 5:51 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.