Η GLOBO διοργανώνει hackathon με έπαθλο 5.000 ευρώ

Η GLOBO διοργανώνει το πρώτο της "GO!Hackathon" και καλεί προγραμματιστές να δημιουργήσουν «το επόμενο viral ή best-selling mobile app» σε έναν μαραθώνιο προγραμματισμού με εργαλείο το δικό της GO!AppΖone Studio. To πρώτο βραβείο είναι 5.000 ευρώ.
Η εταιρεία ανάπτυξης ολοκληρωμένων εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας και SaaS περιγράφει το GO!AppZone Studio ως ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης που συνδυάζει την απλότητα και την ταχύτατη visual ανάπτυξη με την ευκολία του drag and drop, με την δύναμη και την ευελιξία των HTML5, CSS και JavaScript.

Το GO!Hackathon θα χωριστεί σε δύο περιόδους: την εκπαιδευτική συνάντηση γνωριμίας με τους developers και την αμιγώς διαγωνιστική, η οποία θα λάβει μέρος σε μεταγενέστερη φάση.

Η πρώτη συνάντηση, το Pre-GO!Hackathon θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο του συνεδρίου InfoCom Apps. Στο Pre-GO!Hackathon, οι προγραμματιστές θα εξοικειωθούν με το GO!AppZone Studio με εκπαίδευση 4 ωρών. Όσοι συμμετέχουν, θα μπουν σε κλήρωση για να λάβουν «σημαντικά δώρα τεχνολογίας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Pre-GO!Hackathon θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κυρίως GO!Hackathon δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο της GLOBO, με περισσότερες να ακολουθούν μετά το πρώτο μέρος.
Η GLOBO διοργανώνει hackathon με έπαθλο 5.000 ευρώ Η GLOBO διοργανώνει hackathon με έπαθλο 5.000 ευρώ Reviewed by D. Papadopoulos on 10:39 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.