google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι χρήστες iPhone είναι πιο «σβέλτοι» από τους χρήστες Android; - Techland.gr

Ads

Οι χρήστες iPhone είναι πιο «σβέλτοι» από τους χρήστες Android;

iphone_users_smarter_big
Μία έρευνα δείχνει πως οι χρήστες του iPhone είναι πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους χρήστες smartphones. Την έρευνα διεξήγαγε η TalkTalk Mobile για λογαριασμό του Ladbrokes. Η έρευνα περιείχε πάνω από 2000 δείγματα και αποτελείται από 7 ερωτήσεις, διαφόρων ειδών όπως λογικής, αριθμητικής, γεωμετρίας κ.α.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως ο μέσος χρόνος απάντησης των χρηστών iPhone σε όλες τις ερωτήσεις ήταν 94 δευτερόλεπτα, με τους χρήστες συσκευών Nexus να καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση με 99 δευτερόλεπτα.
Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι χρήστες Samsung με 103 δευτερόλεπτα, ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι χρήστες των HTC με 105 δευτερόλεπτα, οι χρήστες Nokia με 109 δευτερόλεπτα και τελευταίοι οι χρήστες BlackBerry με 118 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να λάβετε και εσείς μέρος στην σχετική έρευνα πατώντας εδώ.

Πηγή
Οι χρήστες iPhone είναι πιο «σβέλτοι» από τους χρήστες Android; Οι χρήστες iPhone είναι πιο «σβέλτοι» από τους χρήστες Android; Reviewed by D.Pap on 6:21 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.