google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 360root: Νέα κινέζικη μέθοδος κάνει root σε πληθώρα γνωστών και άγνωστων συσκευών - Techland.gr

Ads

360root: Νέα κινέζικη μέθοδος κάνει root σε πληθώρα γνωστών και άγνωστων συσκευών

Τόσα χρόνια πέρασαν με το Android στη ζωή μας αλλά το root παραμένει μία πολύπλοκη διαδικασία για τις περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν. Τερματικά, χειρισμός του ADB και του Fastboot με το χέρι, εντολές και άλλα τέτοια, μπερδεύουν το μέσο χρήστη και τον οδηγούν να κάνει μοιραία λάθη. Ευτυχώς που υπάρχουν οι Κινέζοι, οι οποίοι ανέπτυξαν το 360root, μια πανεύκολη μέθοδο που λειτουργεί σε παλιές και νέες συσκευές.

Το 360root είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση του, όμως έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Είναι φτιαγμένο στα κινέζικα! Δεν υπάρχει καμία μετάφραση και έτσι πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον που το έχει κάνει στο παρελθόν για να μας βοηθήσει. Ευτυχώς ένα παλικάρι στο XDA, μπήκε στον κόπο και μας ετοίμασε μία μέθοδο με εικόνες, την οποία θα δούμε παρακάτω.

Συσκευές

Οι συσκευές που υποστηρίζει είναι από τη Sony, τη Samsung, την HTC, τη Xiaomi, τη ZTE, τη Huawei και πολλές ακόμα εταιρίες, θα αναφέρουμε μόνο μερικές για να έχουμε ένα δείγμα, αλλά εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα.


Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note 10.1
Sony Xperia Z1
Sony Xperia S
Sony Xperia SL
Xiaomi Mi2
Xiaomi Mi2s

Προϋποθέσεις


Σιγουρευτείτε ότι η μπαταρία της συσκευής είναι αρκετή (πάνω από 50%).
Ενεργοποιήστε τον "Εντοπισμό σφαλμάτων" στη διαδρομή "Ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές".
Εγκαταστήστε τους ADB driver της συσκευής σας.
Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με Windows.
Η διαδικασία

Ακολουθείτε τη διαδικασία με δική σας ευθύνη.


Κατεβάζουμε το 360root από την επίσημη σελίδα του.
To τρέχουμε και θα μας εμφανίσει ένα παράθυρο λέγοντας ότι πρέπει να κλείσουμε το adb.exe. Απαντάμε θετικά και συνεχίζουμε.
Συνδέουμε τη συσκευή μας στον υπολογιστή μέσω USB.
Ανοίγουμε και πάλι το 360root και στο επάνω αριστερό σημείο θα δούμε τη λέξη "Root" σε κόκκινο φόντο. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή δεν έχει ακόμα δικαιώματα διαχειριστή.
Για να κάνουμε root πατάμε το πράσινο πλήκτρο κάτω δεξιά που γράφει "Root".



Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία μέχρι να μας εμφανίσει το μήνυμα “Congratulations, rooting was successful”.



Πατάμε το πράσινο πλήκτρο "Root" στην κάτω δεξιά γωνία και πάλι.
Μόλις τελειώσει η διαδικασία, επάνω αριστερά το "Root" θα έχει αλλάξει σε μπλε φόντο. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία ήταν επιτυχής.



- www.doctorandroid.gr
360root: Νέα κινέζικη μέθοδος κάνει root σε πληθώρα γνωστών και άγνωστων συσκευών 360root: Νέα κινέζικη μέθοδος κάνει root σε πληθώρα γνωστών και άγνωστων συσκευών Reviewed by D.Pap on 6:28 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.