google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μεταγλώττιση σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή Google Translate για Android - Techland.gr

Ads

Μεταγλώττιση σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή Google Translate για Android





Σημαντική η νέα προσθήκη στην εφαρμογή Google Translate για συσκευές Android, με την εταιρεία να προσθέτει τη λειτουργία μεταγλώττισης σε πραγματικό χρόνο (Transcribe). Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να υπαγορεύσεις το μήνυμα σου σε μια γλώσσα και πατώντας το ξεχωριστό κουμπί Transcribe θα μεταγλωττιστεί άμεσα σε μια άλλη γλώσσα.

Η λειτουργία Transcribe θα εμφανιστεί σταδιακά στην εφαρμογή Google Translate μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και προς το παρόν υποστηρίζει οκτώ γλώσσες — Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Ταϊλανδέζικα και Ινδικά — με δυνατότητα μεταγλώττισης μεταξύ τους.


Η Google σημειώνει ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα εάν υπαγορεύεις το μήνυμα σου σε ήσυχο περιβάλλον, ενώ απαιτείται σύνδεση στο Internet για να πραγματοποιηθεί η μεταγλώττιση, καθώς βασίζεται στα TPUs (Tensor Processing Units) της εταιρείας.

Για συσκευές iOS δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά η Google επιβεβαιώνει ότι θα φέρει τη λειτουργία Transcribe και εκεί.
Μεταγλώττιση σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή Google Translate για Android  Μεταγλώττιση σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή Google Translate για Android Reviewed by D.Pap on 8:50 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.