google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Disney+: Μια πρώτη ματιά στο περιβάλλον, streaming σε 4 συσκευές ταυτόχρονα σε 4K χωρίς έξτρα κόστος - Techland.gr

Ads

Disney+: Μια πρώτη ματιά στο περιβάλλον, streaming σε 4 συσκευές ταυτόχρονα σε 4K χωρίς έξτρα κόστος





Ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι η D23 Expo της Disney θα αφορούσε ως επί το πλείστον την επερχόμενη υπηρεσία streaming Disney+ που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Νοεμβρίου 2019 με τιμή συνδρομής €6.99/μήνα. Η εταιρεία προχώρησε σε πολλές ανακοινώσεις για νέες παραγωγές (ήδη είδαμε αυτές του Star Wars), ενώ επιβεβαίωσε ότι στην πρεμιέρα θα υπάρχουν περισσότερες από 500 ταινίες και 7500 επεισόδια σειρών, με original παραγωγές, blockbusters (MCU) και όλη τη βιβλιοθήκη της Pixar.

Disney+ εφαρμογές

Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι το Disney+ θα έχει ξεχωριστές εφαρμογές για Android, iOS, Xbox One, Apple TV, PS4 και Roku, ενώ σήμερα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το περιβάλλον χρήσης. Στόχος της Disney είναι να προσφέρει ένα καθαρό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Επιπλέον, με έναν συνδυασμό ομάδας ανθρώπων και αλγορίθμων μηχανικής μάθησης θα προσαρμόζει το προτεινόμενο περιεχόμενο ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως δηλαδή συμβαίνει και στο Netflix.
Disney+ UI

Στην αρχική σελίδα του Disney+ θα δούμε ένα καρουζέλ με μεγάλες εικόνες που θα περιστρέφεται για να εμφανίζει νέες και αξιοσημείωτες σειρές και ταινίες. Στη συνέχεια θα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες με ταινίες ανά στούντιο παραγωγής και όχι ανά είδος, έτσι ώστε ο χρήστης να βρίσκει πιο εύκολα αυτό που θέλει (π.χ. ταινίες της MCU ή της Lucasfilm). Με hover επάνω στην εικόνα μιας ταινίας ή σειράς θα ξεκινά ένα μικρό video για να πάρεις μια γεύση από το περιεχόμενο, ενώ πατώντας επάνω θα περνάς στην ξεχωριστή σελίδα που περιλαμβάνει μια μικρή γραπτή σύνοψη, ορισμένα extras και σχετικές ταινίες.
Disney+ Originals

Φυσικά, το Disney+ θα διαθέτει ξεχωριστή ενότητα για τις Original παραγωγές, θέλοντας να δώσει έμφαση στο νέο υλικό που θα μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στην υπηρεσία. Στην πρεμιέρα θα είναι διαθέσιμα τα The Mandalorian και High School Musical: The Series, ενώ βρίσκονται στα σκαριά δεκάδες παραγωγές που θα προστεθούν σταδιακά. Ανάμεσα τους τα Ms. Marvel και She-Hulk, αλλά και μια νέα παραγωγή Lizzie McGuire. Ενδιαφέρον, επίσης, ότι θα μπορείς να δημιουργείς προφίλ για παιδιά κάτω των 7 ετών που θα οργανώνει το περιεχόμενο ανά χαρακτήρες, όπως Mickey Mouse ή Disney Princesses.
4K, HDR, Dolby Atmos σε 4 συσκευές ταυτόχρονα!

Στα πιο τεχνικά ζητήματα, η εφαρμογή του Disney+ για mobile συσκευές θα υποστηρίζει downloads για offline παρακολούθηση με απεριόριστο αριθμό ταινιών και επεισοδίων. Το μοναδικό όριο είναι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής σου. Κρατήστε, επίσης, ότι το streaming γίνεται πάντα σε 4K, HDR και με ήχο Dolby Atmos με τη στάνταρ συνδρομή των €6.99/μήνα, ενώ θα επιτρέπεται το ταυτόχρονο streaming σε έως 4 συσκευές ανά λογαριασμό!

Πολύ δυναμική η είσοδος της Disney στην αγορά των streaming υπηρεσιών με μια πάρα πολύ καλή τιμή συνδρομής σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Παρόλα αυτά, ακούγεται ότι η Disney θα καταφέρει να κρατά τους συνδρομητές για περισσότερο καιρό στην υπηρεσία της επειδή δεν θα παρέχει όλα τα επεισόδια των σειρών με μιας (όπως το Netflix), αλλά θα τα δημοσιεύει σε εβδομαδιαία βάση.
Disney+: Μια πρώτη ματιά στο περιβάλλον, streaming σε 4 συσκευές ταυτόχρονα σε 4K χωρίς έξτρα κόστος  Disney+: Μια πρώτη ματιά στο περιβάλλον, streaming σε 4 συσκευές ταυτόχρονα σε 4K χωρίς έξτρα κόστος Reviewed by D.Pap on 11:57 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.