google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν το Google Pixel 3 XL - Techland.gr

Ads

Διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν το Google Pixel 3 XL




Σύμφωνα με φήμες, οι νέες συσκευές της σειράς Pixel της Google θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, ωστόσο πρόσφατα διέρρευσε ένα βίντεο αλλά και φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πλήρως το νέο Google Pixel 3 XL.
Στην συσκευασία της συσκευής βρίσκεται και ένα ζευγάρι ακουστικών μαζί με έναν adapter USB Type-C σε 3.5mm, έναν επίσης adapter από USB Type-C σε USB Type-A, ένα καλώδιο USB Type-C σε USB Type-C καθώς και τον φορτιστή.
Το νέο Pixel 3 XL που έχει μία ασυνήθιστα «βαθιά» εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης 1440p+ βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου και τρέχει Android 9.0 Pie.



Στο πίσω μέρος επίσης της συσκευής παρατηρούμε να διαθέτει μία κάμερα, και δεν ακολουθεί την τάση της εποχής με τις τουλάχιστον δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Παρόλα αυτά, φημολογείται ότι η εμπρόσθια κάμερα είναι διπλή, με τον δεύτερο αισθητήρα 8,0MP να λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους.



GSMArena
Διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν το Google Pixel 3 XL Διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν το Google Pixel 3 XL Reviewed by D.Pap on 9:09 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.