google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Fortnite αποκλειστικά στο Note 9 με δώρο έκπληξη; - Techland.gr

Ads

Το Fortnite αποκλειστικά στο Note 9 με δώρο έκπληξη;




Οι Samsung και Epic Games φημολογείται πως θα συνεργαστούν για να φέρουν το δημοφιλέστατο surviving video game Fortnite αποκλειστικά για τέσσερις μήνες στο Galaxy Note 9, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν τη συσκευή θα έχουν δώρο έκπληξη για αγορές εντός του παιχνιδιού.

Μπορεί το Fortnite να είναι διαθέσιμο σε iOS εδώ και πέντε μήνες, αλλά οι χρήστες του Android ακόμα περιμένουν, με την Epic Games να έχει δηλώσει ότι το δημοφιλές game θα εμφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι.
Ίσως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι μιας και φήμες κάνουν λόγο για συνεργασία της Samsung με την Epic Games για να φέρουν το Fortnite αποκλειστικά για τέσσερις μήνες στο Note 9.

Εξίσου σημαντικό είναι πως όσοι προ-παραγγείλουν τη συσκευή θα έχουν δώρο 15.000 V-Bucks, που αντιστοιχούν σε 150 δολάρια για αγορές μέσα στο video game, κάτι το οποίο εντοπίστηκε στον κώδικα της ιστοσελίδας του Fortnite. Εκτός από τα 15000 V-Bucks, η συμφωνία περιλαμβάνει δωρεάν skins και emotes σε όσους προ-παραγγείλουν το Note 9, δίνοντας κίνητρο σε φίλους του video game αλλά και της σειράς Note να προβούν σε αγορά με πολλαπλά οφέλη.

Η Epic Games έχει καταφέρει να έχει έσοδα 1 δισ. δολάρια μέσα από τις αγορές εσωτερικά του video game και για αυτό σκοπεύει, σύμφωνα με τις φήμες, να μη διαθέσει το Fortnite στα Android smartphone μέσω του Google Play Store αλλά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Epic Games μετά τη λήξη της αποκλειστικότητας για το Galaxy Note 9.



Πηγή
Το Fortnite αποκλειστικά στο Note 9 με δώρο έκπληξη;  Το Fortnite αποκλειστικά στο Note 9 με δώρο έκπληξη; Reviewed by D.Pap on 7:51 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.