google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Apple Glasses: concept renders του AR gadget - Techland.gr

Ads

Apple Glasses: concept renders του AR gadget



Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει ένα πρωτοποριακό ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας. Πως θα μπορούσε όμως να μοιάζει αυτό το φουτουριστικό gadget του Αμερικανού κατασκευαστή; Θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους της τεχνολογίας το… όραμα του για το πως θα μπορούσαν να είναι τα AR γυαλιά της Apple, το iDrop News αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από concept renders που απεικονίζουν τα… Apple Glasses.
Ο σχεδιασμός που παρουσιάζει το site είναι πραγματικά πανέμορφος. Τα γυαλιά αποτελούν έναν συνδυασμό μοντέρνων, καθημερινών ζευγαριών (όσον αφορά το design) με φουτουριστικές πινελιές. Άλλωστε, σύμφωνα με μέλος του iDrop, τον Elijah Waeterling, η έμπνευση για τα renders προέρχεται από την ικανότητα του Cupertino να αναμιγνύει την τεχνολογία με την μόδα. Στο concept, οι κάτοχοι των Apple Glasses θα μπορούν να αλλάξουν το δερμάτινο «κάλυμμα» του σκελετού με άλλο, διαφορετικού χρώματος.
Εκεί θα είναι ενσωματωμένα τα Wi-Fi και Bluetooth modules, μαζί φυσικά με τον επεξεργαστή. Μπορεί το iDrop News να μην αναφέρει συγκεκριμένα την τεχνολογία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στους φακούς, όμως έτσι όπως παρουσιάζεται στο render μοιάζει να είναι παρόμοια ή ακόμα και πιο προηγμένη από εκείνη του Microsoft HoloLens, για παράδειγμα. Τέλος, τα γυαλιά θα μπορούσαν να υποστηρίζουν και Qi ασύρματη φόρτιση, παρόμοια δηλαδή με την πλειοψηφία των τωρινών Apple φορητών συσκευών.
Φυσικά, η πρόταση του iDrop News δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σειρά προσεκτικών και καλά χρωματισμένων σχεδίων. Ίσως η Apple εμπνευστεί από το συγκεκριμένο σχέδιο, ίσως πάλι ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική γραμμή. Όπως και να έχει, αναμένουμε την επισημοποίηση του επαναστατικού αυτού gadget μέσα στα επόμενα χρόνια. Η τιμή του δεν θα είναι προσιτή, κάτι το αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανεις το νεαρό της συγκεκριμένης αγοράς. Εμείς δεν έχουμε από το να περιμένουμε με ανυπομονησία την στιγμή που η Apple θα ανακοινώσει στο κοινό τα φουτουριστικά και καινοτόμα Apple Glasses…!
Apple Glasses: concept renders του AR gadget  Apple Glasses: concept renders του AR gadget Reviewed by D.Pap on 8:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.