google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OnePlus 5T εναντίον iPhone X | Το τεστ για το ταχύτερο smartphone στον κόσμο - Techland.gr

Ads

OnePlus 5T εναντίον iPhone X | Το τεστ για το ταχύτερο smartphone στον κόσμο



Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το iPhone X, οι φαν της Apple "πανηγυρίζουν" για το νέο A11 chip που έχει διαλύσει τις Android συσκευές στα benchmark. Στην πραγματική χρήση όμως αποδεικνύεται ότι ο συνδυασμός Snapdragon 835 και OxygenOS του OnePlus 5T, είναι καλύτερος και το τεστ ταχύτητας είναι εδώ για να το αποδείξει.
Τα benchmark υπάρχουν για να βλέπουμε με έναν εύπεπτο τρόπο τις μέγιστες δυνατότητες ενός smartphone και τα χρησιμοποιούμε για να συγκρίνουμε εύκολα δύο συσκευές μεταξύ τους. Όσον αφορά όμως την καθημερινή χρήση, δε λένε πάντα την αλήθεια. Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε μία μονομαχία ανάμεσα στο iPhone X και το OnePlus 5T με σκοπό να μάθουμε αυτό που έχει πραγματικά αξία, δηλαδή το πόσο γρήγορα ανοίγουν και κλείνουν οι εφαρμογές στις δύο συσκευές.


Γιατί λοιπόν το OP5T είναι ταχύτερο; Μήπως ο SD 835 αναβαθμίστηκε; Όχι! Πολύ απλά η δουλειά που γίνεται στην OxygenOS ROM είναι εξαιρετική και η Google θα πρέπει να ρίξει επιτέλους μια ματιά στις βελτιώσεις της, για να τις προσθέσει στην επίσημη έκδοση.
OnePlus 5T εναντίον iPhone X | Το τεστ για το ταχύτερο smartphone στον κόσμο  OnePlus 5T εναντίον iPhone X | Το τεστ για το ταχύτερο smartphone στον κόσμο Reviewed by D.Pap on 12:07 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.