google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 TOP: Τα 5 κορυφαία κινέζικα smartphones κάτω από $ 100 (Σεπτέμβριος ’17) - Techland.gr

Ads

TOP: Τα 5 κορυφαία κινέζικα smartphones κάτω από $ 100 (Σεπτέμβριος ’17)



Μπήκε ο Σεπτέμβριος για τα καλά. Το φθινόπωρο πλησιάζει μετά από ένα μακρύ και ζεστό καλοκαίρι, το οποίο επιμένει να βρίσκεται κοντά μας. Τα σχολεία όμως άνοιξαν. Οπότε, τα κεφάλια μέσα. Τα αυξημένα έξοδα που συνοδεύουν τα παραπάνω περιορίζουν τα οικονομικά μας αποθέματα, οπότε δεν μένουν και πολλά για να διαθέσουμε σε περίπτωση που θέλουμε ένα καινούργιο τηλέφωνο. Μην ανησυχείτε όμως, εδώ είμαστε εμείς και σας έχουμε τα Top 5 κινέζικα smartphones που μπορείτε να αποκτήσετε, διαθέτοντας λιγότερα από 100 δολάρια!
Ας τα δούμε....

Xiaomi Redmi 4A



Όπως και στις προηγούμενες λίστες με τα Top smartphones με κόστος κάτω από 100 δολάρια που έχουμε δημοσιεύσει μέχρι τώρα, έτσι και τώρα θα ξεκινήσουμε με μια συσκευή της Xiaomi, το Xiaomi Redmi 4A Pro. Αυτό το δημοφιλές smartphone με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, τροφοδοτείται από έναν αποτελεσματικό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425, 2GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

Το Xiaomi Redmi 4A Pro διαθέτει επίσης οπίσθια κάμερα με φακό υψηλής ανάλυσης 13MP, εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 MP και μεγάλη (για το μέγεθος του) μπαταρία φορτίου 3.120 mAh. Το smartphone είναι διαθέσιμο και σε παγκόσμια έκδοση, που σημαίνει ότι υποστηρίζει 4G LTE και σε Band 20 (μεταξύ άλλων), κάτι που για κάποιους είναι απαραίτητο στην Ευρώπη. Στα αρνητικά της συσκευής μπορούμε να καταλογίσουμε ότι δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε είτε έναν κωδικό είτε ένα μοτίβο για να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας.

Allcall Rio S



Επόμενο στη λίστα μας έχουμε το AllCall Rio S, μια συσκευή η οποία είναι επί του παρόντος σε κατάσταση προπώλησης. Σύμφωνα με τον εξοπλισμό του θα πρέπει να έχει σχετικά καλή απόδοση σε συνδυασμό με ένα αρκετά ωραίο design. Το AllCall Rio S διαθέτει μεγάλη κυρτή 3D IPS οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης HD, με επικάλυψη από προστατευτικό τριπλό γυαλί. Η γυαλιστερή επίσης γυάλινη πλάτη του, υπάρχει διπλή κάμερα με φακούς ανάλυσης 8MP και 2MP. Η εμπρόσθια selfie κάμερα έχει ανάλυση 2MP.

Στα ενδότερα θα βρούμε MediaTek MT6737 SoC σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, επεκτάσιμη μέσω microSD. Στον τομέα της συνδεσιμότητας υπάρχει υποστήριξη για δίκτυα 4G LTE, συμπεριλαμβανομένης της μπάντας 20. Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.200 mAh.

UHANS Note 4


Δεδομένου ότι δεν έχει θέση σε αυτό το Top, το Xiaomi Redmi Note 4 καθώς πωλείται παραπάνω από $ 100, προσθέτουμε μια συσκευή που είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό, το Uhans Note 4. Το smartphone της Uhans είναι – σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία – κλώνος του πιο δημοφιλούς τηλεφώνου της Xiaomi.

Το Uhans Note 4 έρχεται με IPS HD οθόνη 5,5 ιντσών, MediaTek MT6737 SoC που είναι χρονισμένο στα 1,3Ghz, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχει κάμερα ανάλυσης 13MP με LED φλας, ενώ μπροστά υπάρχει μια ανάλυσης 5MP selfie κάμερα.

Επίσης, το Note 4 φέρει μεγάλη μπαταρία φορτίου 4.000 mAh, τρέχει Android 7.0 Nougat και λειτουργεί στα περισσότερα δίκτυα 4G LTE, με τη ζώνη 20 να είναι μεταξύ αυτών.
Xiaomi Redmi 4X


Εάν μπορείτε να διαθέσετε μερικά επιπλέον δολάρια, το Xiaomi Redmi 4X είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτό το εύρος τιμών. Το smartphone εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στο SoC Qualcomm Snapdragon 435, που υποστηρίζεται από 2GB ή 3GB RAM και 16GB ή 32GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

Το Redmi 4X φέρει IPS οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών κι ανάλυσης HD επικαλυμμένη με 2.5D καμπύλο γυαλί, οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13MP με διάφραγμα f/2.0 και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5MP.

Εκτός αυτού, το smartphone φέρει επίσης μια τεράστια μπαταρία για τις διαστάσεις του φορτίου 4.100 mAh και στην παγκόσμια έκδοσή του υποστηρίζει πληθώρα δικτύων 4G LTE συμπεριλαμβανομένης της ζώνης 20.

Cubot Magic






Τελευταίο στη λίστα έχουμε το Cubot Magic, γνωστό σε μερικές περιοχές κι ως το «τηλέφωνο σαπούνι». Το smartphone έχει πράγματι ένα πλήρως καμπυλωτό σχεδιασμό σε όλες τις πλευρές του και έτσι έχει μεγάλη ομοιότητα με μια ράβδο σαπουνιού. Το Magic διαθέτει μια HD οθόνη 5 ιντσών με επικάλυψη από 3D γυαλί και πλήρη πλαστικοποίηση GFF για καλύτερη προστασία. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί ένα MediaTek MT6737 SoC, 3 GB RAM και 16 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης (επεκτάσιμο μέσω καρτών microSD).

Στον τομέα της φωτογράφισης το smartphone είναι εξοπλισμένο με μια διπλή κάμερα που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα ανάλυσης 13 MP με διάφραγμα f/2.4 και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα ανάλυσης 2MP. Η δε εμπρόσθια selfie κάμερα έχει ανάλυση 5MP.

Το Cubot Magic διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2.600 mAh, τρέχει την έκδοση Android 7.0 Nougat και λειτουργεί σε δίκτυα LTE, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης 20.


Όπως ίσως παρατηρήσατε, είχαμε αρκετές αλλαγές στα Top 5 κινεζικά smartphone με τιμή κάτω από $ 100 λίστα για το μήνα Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. 
Συμφωνείτε με τις επιλογές μας ή έχετε βρει κάποια άλλα smartphones που διέφυγαν της προσοχής μας; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω, ώστε να δουν τις προτάσεις σας και οι υπόλοιποι αναγνώστες του site, που αυξάνονται καθημερινά!

το διαβάσαμε εδώ
TOP: Τα 5 κορυφαία κινέζικα smartphones κάτω από $ 100 (Σεπτέμβριος ’17)  TOP: Τα 5 κορυφαία κινέζικα smartphones κάτω από $ 100 (Σεπτέμβριος ’17) Reviewed by D.Pap on 1:02 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.