google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Nokia 9 τρελαίνει το GeekBench με τα 8GB RAM του! - Techland.gr

Ads

Το Nokia 9 τρελαίνει το GeekBench με τα 8GB RAM του!



Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαρροές, γνωρίζουμε πως το επερχόμενο Nokia 9, η ναυαρχίδα του brand που πλέον ανήκει στην HMD Global, θα έχει το Snapdragon 835 της Qualcomm και θα είναι μια πραγματικά high-end συσκευή.

Με ανάλογη τιμή βεβαίως, καθώς φημολογείται πως θα κοστίζει €750. Ωστόσο, αυτό που αποκαλύφθηκε μέσω του GeekBench, ελάχιστοι το περίμεναν! Στο δημοφιλές μετροπρόγραμμα εμφανίστηκε μια συσκευή της Nokia με κωδική ονομασία "Unknown Heart", η οποία είναι πιθανότατα το Nokia 9, καθώς φορά το Snapdragon 835 chipset. Τα scores δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό και έγιναν με το GeekBench 3.4.1, οπότε δεν έχει νόημα να τα συγκρίνουμε με άλλων ναυαρχίδων, όμως η λεπτομέρεια στο τέλος είναι το... ζουμί. Ούτε 4, ούτε 6 αλλά 8GB RAM φαίνεται να έχει η συσκευή αυτή της Nokia, ποσότητα μνήμης που ελάχιστοι χρειαζόμαστε πραγματικά, αλλά όλοι θα θέλαμε να έχουμε.





Φυσικά, δε γνωρίζουμε αν αυτή είναι μια ειδική έκδοση του Nokia 9 για συγκεκριμένες αγορές ή ακόμη και μια διαφορετική, άγνωστη εως τώρα συσκευή, αλλά το γεγονός παραμένει πως... έρχονται τα 8GB RAM σε smartphone της Nokia.

[via]
Το Nokia 9 τρελαίνει το GeekBench με τα 8GB RAM του! Το Nokia 9 τρελαίνει το GeekBench με τα 8GB RAM του! Reviewed by D.Pap on 11:46 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.