Να ένας κλώνος του Nokia 3310 που στοιχίζει μόλις 12 δολάριαΟι κατασκευαστές κλώνων συσκευών δημοφιλών smartphones δεν σταματούν να μας εντυπωσίαζουν. Μπορούν να δημιουργήσουν μια πιστή αντιγραφή πρακτικά οποιασδήποτε συσκευής, κοιτώντας απλά κάποιες φωτογραφίες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η περίπτωση του κλώνου του Nokia 3310 που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία του άρθρου, το οποίο πωλείται έναντι του ποσού των 12 δολαρίων. Ο συγκεκριμένος κλώνος, έρχεται από την περιοχή της Ινδίας και αποτελεί προϊόν κατασκευής της Darago. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες σαφείς διαφορές που καλό είναι να επισημανθούν.

Αν και το Nokia 3310 έρχεται με μια οθόνη των 2.44 ιντσών, ο κλώνος φέρει οθόνη των 1.77 ιντσών μόλις. Η κάμερα του πίσω μέρους του κλώνου είναι των 0.3MP και η συσκευή διαθέτει μόλις 1MB χώρο, σε αντίθεση με το γνήσιο μοντέλο που φέρει κάμερα 2MP και 16MB χώρο. Το ευτυχές, είναι ότι ο κλώνος αυτός φέρει την εμπορική ονομασία της Darago στο πάνω μέρος με αποτέλεσμα να μπορούμε να διακρίνουμε ότι δεν αποτελεί αυθεντική συσκευή, κάτι που περιορίζει τις πιθανότητες εξαπάτησής μας από μεταπωλητές.

[via]
Να ένας κλώνος του Nokia 3310 που στοιχίζει μόλις 12 δολάρια  Να ένας κλώνος του Nokia 3310 που στοιχίζει μόλις 12 δολάρια Reviewed by D. Papadopoulos on 6:55 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.