Γνωρίστε το Moto C, τη νέα οικονομική πρόταση της εταιρείαςΗ Motorola Mobility ανακοίνωσε μόλις δυο smartphones για το 2017 και πιο συγκεκριμένα τα Moto G5 και Moto G5 Plus, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επεκτείνει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη σειρά συσκευών της μέχρι το τέλος του έτους. Ένα από τα επερχόμενα smartphones της εταιρείας, φαίνεται ότι είναι το οικονομικό Moto C, μια χαμηλού κόστους συσκευή. Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο μας, το Moto C θα έρθει σε πολλά χρώματα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε χρήστη.

θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Moto C δεν διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο από μια συσκευή η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της για λιγότερα από 100 δολάρια στην αγορά. Επιπλέον, φέρει μια κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής, με LED flash, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμη μια, πάλι με LED flash. Αναμένεται να τρέχει Android 7 Nougat και η οθόνη του θα αγγίζει τις 5 ίντσες. Προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.
Γνωρίστε το Moto C, τη νέα οικονομική πρόταση της εταιρείας  Γνωρίστε το Moto C, τη νέα οικονομική πρόταση της εταιρείας Reviewed by D. Papadopoulos on 11:11 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.