google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιατί πρέπει πλέον όλοι να έχουμε smartphone με fingerprint reader! - Techland.gr

Ads

Γιατί πρέπει πλέον όλοι να έχουμε smartphone με fingerprint reader!

2-xiaomi-redmi-note-3-241115Η ασφάλεια των δεδομένων και των προσωπικών μας στοιχείων στη σημερινή εποχή των smartphones υψηλής τεχνολογίας θεωρείται ζωτικής σημασίας, καθώς όλοι οι χρήστες θα πρέπει πάντοτε να μεριμνούν για την ασφάλεια που τους παρέχει η συσκευή τους. Ο fingerprint reader (αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων) που φέρουν πλέον δεκάδες smartphones είναι σε θέση να αναγνωρίσει το δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη του, χαρίζοντας υψηλό επίπεδο προστασίας και παράλληλα θα πρέπει να αποθαρρύνει τους κλέφτες, αλλά και όλους εκείνους που επιχειρούν να αποκτήσουν παράνομη πρόσβαση στη συσκευή μας. Κάποτε η ύπαρξη ενός fingerprint reader σε μία mobile συσκευή αποτελούσε αποκύημα της επιστημονικής φαντασίας, καθώς μόνο στις κινηματογραφικές ταινίες μπορούσαμε να θαυμάσουμε αυτού του τύπου τις συσκευές. Παρόλα αυτά, η σύγχρονη mobile τεχνολογία κατάφερε να φέρει αυτή την επαναστατική τεχνολογία στο χέρι μας ή καλύτερα για να είμαστε πιο… ακριβείς στο αποτύπωμα του δαχτύλου μας.
Ξεχάστε τα διάφορα «αρχαία» 4-digit Pin Passwords ή τα πολύπλοκα tap-based codes, καθώς η ύπαρξη ενός αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος κάνει την «mobile καθημερινότητα» σας ευκολότερη και πιο άνετη, αλλά προπάντων ασφαλέστερη. Πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία του λειτουργικού, προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και φυσικά γρήγορο ξεκλείδωμα της συσκευής σας σε χρόνο dt, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει ένας εξελιγμένος αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Μάλιστα το έξυπνο και μοναδικό MIUI 8.1 σας επιτρέπει να κλειδώνετε όποια app της επιλογής σας με δακτυλικό αποτύπωμα, όπως πρόσβαση σε apps τραπεζών, και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
redmi-4
Η κατασκευάστρια εταιρεία-κολοσσός Xiaomi που την επίσημη εμπορική διάθεση των προϊόντων της έχει αναλάβει η Info Quest Technologies, είναι γνωστό ότι δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στον τομέα της ασφαλείας, ενσωματώνοντας στις συσκευές της ότι πιο τελειότερο υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα χωρίς να κάνει κανέναν απολύτως συμβιβασμό. Μάλιστα, η τελευταία της συσκευή Redmi 4 Pro που έφτασε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, φέρει στο πίσω μέρος της έναν εξελιγμένο fingerprint reader που θα σας προσφέρει μοναδικές δυνατότητες. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Redmi 4 Pro, απλώς ακουμπώντας τον αισθητήρα στο πίσω μέρος της συσκευής. Επιπλέον, σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε με άνεση τις mobile αγορές σας, να προβάλλετε ιδιωτικά αρχεία χωρίς να ανησυχείτε ότι κάποιος θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά, ενώ επιπλέον μπορείτε να ορίσετε την ειδική λειτουργία για παιδιά, έτσι ώστε να έχετε πάντοτε το κεφάλι σας ήσυχο ότι οι λιλιπούτειοι χρήστες του smartphone σας δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αποθηκευμένα αρχεία που δεν πρέπει. Εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες η Xiaomi έχει ενσωματώσει στο Redmi 4 Pro έναν πραγματικά «έξυπνο» αισθητήρα, ο οποίος έρχεται με ένα εξελιγμένο σύστημα διόρθωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ενισχύει το ποσοστό αναγνώρισης του δαχτυλικού σας αποτυπώματος με κάθε… άγγιγμα.
redmi-4-design
Το Xiaomi Redmi 4 Pro παίρνει άριστα στον τομέα της αξιοπιστίας και της ασφάλειας, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα πανίσχυρο και υπερσύγχρονο smartphone, καθώς έρχεται με Full HD οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης με μπροστινή 2.5D κυρτή γυάλινη επιφάνεια, ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 635, ο οποίος συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, οι κάμερες στα 13 και 5MP, εγγυώνται μοναδικές mobile φωτογραφίες, ενώ παράλληλα διαθέτει λειτουργικό MIUI 8 και μη αφαιρούμενη μπαταρία 4.100mAh. To Redmi 4 Pro είναι διαθέσιμο σε ασημί και χρυσό χρώμα, με κόστος 219 ευρώΑσφάλεια, αξιοπιστία, προσιτή τιμή και μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, η Xiaomi με το Redmi 4 Pro για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί!   
Γιατί πρέπει πλέον όλοι να έχουμε smartphone με fingerprint reader! Γιατί πρέπει πλέον όλοι να έχουμε smartphone με fingerprint reader! Reviewed by D.Pap on 11:34 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.