google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Mi 6 (Pro): Φωτογραφίες και νέα στοιχεία για το νέο hig-end μοντέλο - Techland.gr

Ads

Xiaomi Mi 6 (Pro): Φωτογραφίες και νέα στοιχεία για το νέο hig-end μοντέλο



Η ανταπόκριση του κοινού για το Xiaomi Mi 5 ήταν ανεπανάληπτα καλή και τώρα φαίνεται πως ετοιμάζεται και ο διάδοχος του, το νέο Mi 6 (Pro) για το οποίο υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εικόνες που δημοσίευσε το κινεζικό MyDrivers.com, το Xiaomi Mi 6 ενδέχεται να έχει 4 GB RAM και επίπεδη οθόνη, ενώ στην έκδοση Pro πιθανότατα να υπάρχουν 6 GB RAM και οθόνη με κυρτά άκρα, μια ανάλογη περίπτωση των Samsung Galaxy S7 (flat) / Galaxy S7 Edge (curved) που είδαμε το 2016.

Ο ίδιος ιστότοπος αναφέρει πως τα δύο νέα τηλέφωνα θα έρθουν με chip Qualcomm Snapdragon 835 και τεχνολογία Quick Charge 4 για πλήρεις φορτίσεις μπαταρίας σε λίγα μόλις λεπτά. Θα μπορούσαν επίσης να περιέχουν έναν εμπρόσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία φορτίου 4.000 mAh. Η τιμή εκκίνησης για το νέο Mi 6 φημολογείται ότι θα κυμαίνεται περίπου στα 288 δολάρια (275 περίπου ευρώ), ενώ το Mi 6 Pro θα φέρει υψηλότερο κόστος αγοράς, γύρω στα 360 δολάρια (344 περίπου ευρώ).

Το φωτογραφικό υλικό και τα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, έτσι οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας ότι μπορεί να υπάρξουν μεταβολές ως προς τα χαρακτηριστικά των δύο νέων κινητών της Xiaomi. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα Mi 6 και Mi 6 Pro θα έχουμε από τις αρχές Φεβρουαρίου όταν και αναμένεται η επίσημή τους αποκάλυψη από την εταιρεία. Θυμίζουμε ότι τον ίδιο μήνα το 2016 είχαμε δει και το Mi 5 Pro.

[via]
Xiaomi Mi 6 (Pro): Φωτογραφίες και νέα στοιχεία για το νέο hig-end μοντέλο Xiaomi Mi 6 (Pro): Φωτογραφίες και νέα στοιχεία για το νέο hig-end μοντέλο Reviewed by D.Pap on 10:57 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.