google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέο Asus ZenFone με chipset Snapdragon 835 - Techland.gr

Ads

Νέο Asus ZenFone με chipset Snapdragon 835



«Κλείδωσε» και η ημερομηνία για την πραγματοποίηση του press event της Asus στα πλαίσια του θεσμού CES 2017 και έτσι η εταιρεία, αύριο, 4 Ιανουαρίου, έχει προγραμματίσει να μας παρουσιάσει το νέο της ZenFone smartphone. Αυτή την φορά η δημιουργός του σε δημόσια τοποθέτησή της αναφέρει πως η συσκευή της τροφοδοτείται «από τον καλύτερο επεξεργαστή του κόσμο» και ότι πρόκειται για chipset της Qualcomm.

To πιο πιθανό είναι πως η Asus υπαινίσσεται πως θα χρησιμοποιηθεί ο Snapdragon 835, το νεότερο και ισχυρότερο SoC της Qualcomm με μικρότερες διαστάσεις και μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τον Snapdragon 820 που κατασκευάστηκε το 2016. Περισσότερα για το νέο αυτό SoC θα μας αποκαλύψει η Qualcomm κατά την διάρκεια της φετινής έκθεσης CES.

Επίσης η εταιρεία δεν παρέλειψε να μας πει πως η νέα συσκευή θα διαθέτει διπλή οπίσθια κάμερα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει εάν πρόκειται για την επόμενη γενιά ZenFone Zoom, επομένως μένει να δούμε μήπως είναι το ZenFone 4. Ανεξαρτήτως του τι θα ισχύσει, το βέβαιο είναι πως η Asus θα προλάβει τους υπόλοιπους και θα έχει το προνόμιο να μας «γνωρίσει» το πρώτο smartphone παγκοσμίως που θα έχει τον Snapdragon 835. Εκτός από αυτό το μοντέλο, αυτή την εβδομάδα ίσως εμφανιστεί και ένα ακόμη mid-range τηλέφωνο της εταιρείας με μια «τεράστια» μπαταρία.

Εν τέλει υπομονή μέχρι αύριο, καθώς η έκθεση CES ξεκινά και θα μάθουμε όλα όσα μας διαφεύγουν αυτή την στιγμή.

[via]
Νέο Asus ZenFone με chipset Snapdragon 835 Νέο Asus ZenFone με chipset Snapdragon 835 Reviewed by D.Pap on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.