Ποια Samsung; Η Meizu ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της με κυρτή οθόνη AMOLED!!!
Ένα νέο μοντέλο της Meizu διέρρευσε στο Διαδίκτυο, με το όνομα Four και κύριο χαρακτηριστικό του την κυρτή οθόνη AMOLED.

Χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ποιο θα είναι το νέο μοντέλο της Meizu, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να λανσάρει με κυρτή οθόνη ανάλυσης QHD και τεχνολογία AMOLED το Meizu Pro 7. Εκτός από την οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels, το Android Headlines αναφέρει ότι το νέο μοντέλο θα έχει τον Samsung Exynos 8890 στη θέση του επεξεργαστή, ακολουθώντας την ίδια λογική με το Meizu Pro 6 σε αυτό τον τομέα.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το Android Headlines, το νέο μοντέλο της Meizu θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017, μπορεί και πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Samsung, του Galaxy S8.

Κάτω από την κυρτή οθόνη του νέου Meizu smartphone εμφανίζεται να υπάρχει ένα φυσικό κεντρικό πλήκτρο για το μενού, ενώ σχεδιαστικά δεν υπάρχουν άλλες εκπλήξεις εκτός από την οθόνη.Θα πρέπει, φυσικά, να θεωρείται δεδομένο ότι το νέο smartphone της Meizu θα έχει λειτουργικό σύστημα Android, ενώ δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστές άλλες πληροφορίες που να αφορούν στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Δεν θα είναι υπερβολή να θεωρούμε ως δεδομένο ότι θα έχει αρκετά εξελιγμένες τεχνολογίες πάντως. Δεν περιμέναμε άλλωστε κάτι λιγότερο από την συγκεκριμένη κινέζικη φίρμα…
Ποια Samsung; Η Meizu ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της με κυρτή οθόνη AMOLED!!! Ποια Samsung; Η Meizu ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της με κυρτή οθόνη AMOLED!!! Reviewed by D. Papadopoulos on 10:06 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.