google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Moto X (2017): «Παίρνει σάρκα και οστά» και βλέπουμε εικόνες από τις δοκιμές του - Techland.gr

Ads

Moto X (2017): «Παίρνει σάρκα και οστά» και βλέπουμε εικόνες από τις δοκιμές του



Αβέβαιο το μέλλον της σειράς Moto X ή απλώς η Lenovo μετά την ανακοίνωση των Moto Z μέσα στην χρονιά έθεσε σε δεύτερη μοίρα το πλάνο ανάπτυξης ενός νέου Moto X; Η Motorola μέσω του νέου της roadmap για το 2017 επιβεβαιώνει ότι δεν ήρθε το τέλος της σειράς X, αντιθέτως στην λίστα με τους αριθμούς νέων μοντέλων έχει συμπεριλάβει και το Moto X (2017). Εδώ και λίγες εβδομάδες η συσκευή υποτίθεται ότι βρίσκεται σε φάση δοκιμών και για του λόγου το αληθές φωτογραφήθηκαν και κάποιες εικόνες του εν ώρα πολύωρων τεστ στο εργαστήριο.

Βλέπουμε πως το νέο μοντέλο της σειράς Moto X θα βασίζεται σε μεταλλική κατασκευή, περιμετρικά στην πίσω κάμερα υπάρχει μια μεγάλη στρογγυλή εγκοπή και παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει οι χαρακτηριστικές γραμμές της κεραίας στο άνω μέρος της συσκευής όπως σε προηγούμενα μοντέλα.

Δεν έχει ακουστεί ούτε λέξη για το εάν η συσκευή όταν ανακοινωθεί θα προοριστεί αποκλειστικά και μόνο για εμπορική διάθεση σε ΗΠΑ ή εάν θα φθάσει παντού.

[via]
Moto X (2017): «Παίρνει σάρκα και οστά» και βλέπουμε εικόνες από τις δοκιμές του Moto X (2017): «Παίρνει σάρκα και οστά» και βλέπουμε εικόνες από τις δοκιμές του Reviewed by D.Pap on 11:14 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.