google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG G6: Διέρρευσε το πρώτο σχέδιο και φήμες ότι θα κυκλοφορήσει πριν το Galaxy S8 - Techland.gr

Ads

LG G6: Διέρρευσε το πρώτο σχέδιο και φήμες ότι θα κυκλοφορήσει πριν το Galaxy S8




Συνεχίζονται, όπως είναι λογικό, οι διαρροές για το LG G6 και αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο πρώτο υποτίθεται επίσημο διάγραμμα της συσκευής που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Android Authority.
Σε αντίθεση με αυτά που ακούγαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, αν είναι αληθινό το διάγραμμα τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πολύ γνώριμο σχεδιασμό με διπλή κάμερα και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά στην επάνω πλευρά, ενώ οι διαστάσεις είναι παραπλήσιες με αυτές του LG G5.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουμε τίποτα καινούργιο, επομένως, μένουμε στις φήμες για οθόνη 5.2-5.5” ανάλυσης QHD, Qualcomm Snapdragon 821 SoC και 4-6GB RAM. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει στο MWC 2017 το Φεβρουάριο.

Ακούγεται, πάντως, έντονα ότι η LG θα επισπεύσει τη διαδικασία μαζικής παραγωγής έτσι ώστε να προλάβει να κυκλοφορήσει το LG G6 πριν γίνει η παρουσίαση του Samsung Galaxy S8, άρα δεν αποκλείεται να το δούμε στα καταστήματα στα τέλη Μαρτίου.
LG G6: Διέρρευσε το πρώτο σχέδιο και φήμες ότι θα κυκλοφορήσει πριν το Galaxy S8 LG G6: Διέρρευσε το πρώτο σχέδιο και φήμες ότι θα κυκλοφορήσει πριν το Galaxy S8 Reviewed by D.Pap on 5:26 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.