google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Moto Z: Μετρά περίπου 6 μήνες παρουσίας στην αγορά και πλέον 1 εκατομ. πωλήσεις - Techland.gr

Ads

Moto Z: Μετρά περίπου 6 μήνες παρουσίας στην αγορά και πλέον 1 εκατομ. πωλήσεις



Ξεχειλίζει από περηφάνια και χαρά η Lenovo καθώς ανακοίνωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το Motorola Moto Z smartphone βρήκε την απήχηση που προσδοκούσαν στο ευρύ αγοραστικό κοινό και αυτό επιβεβαιώνουν οι πωλήσεις του, καθώς κατάφερε να πουλήσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα εκατομμύριο Motorola Moto Z, με αποτέλεσμα να πάρει τον τίτλο της πιο επιτυχημένης συσκευής της σειράς Moto. Τι βοήθησε την συσκευή ώστε να αποκτήσει μια τόσο μεγάλη δημοτικότητα σε διάστημα περίπου 5 μηνών; Τα αξεσουάρ Moto Mods με τα οποία ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει πολλές λειτουργίες, π.χ. το Hasselblad True Zoom, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει 10X οπτικό zoom και ένα Xenon flash ή το JBL SoundBoost, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τον ήχο των ηχείων της συσκευής. Ακόμη υπάρχει και το Moto Insta-Share projector που παρέχει την δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε επίπεδες επιφάνειας ή τοίχους.

Και για όσους θέλουν να «λιώσουν» το Moto Z στην χρήση η Motorola προτείνει το Incipio offGRID Power Pack με μια πρόσθετη διάρκεια μπαταρίας ως και 22 ώρες περίπου. Άλλη μια ωραία επινόηση είναι η διάθεση διαφόρων πρόσθετων υλικών μέσω του Moto Style Shell. Η προσθήκη του κάθε αξεσουάρ πάνω στο Moto Z γίνεται μέσω μαγνητικών pins που βρίσκονται στηn πίσω του πλευρά.

Στο line-up του Moto Z ανήκουν τα Motorola Moto Ζ, Motorola Moto Ζ Force και Motorola Moto Ζ Play. Μέσω του δικτύου της Verizon διατίθενται κατά αποκλειστικά τα μοντέλα Moto Z Droid, Moto Z Force Droid και Moto Z Play Droid. Όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα του δικτύου της Verizon παρουσιάστηκαν στην ξεκλείδωτη εκδοχή τους τον μήνα Σεπτέμβριο.

Φαίνεται ότι η Lenovo και η Motorola είναι ευχαριστημένοι που μπόρεσαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των χρηστών από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το Moto Z.

[via]
Moto Z: Μετρά περίπου 6 μήνες παρουσίας στην αγορά και πλέον 1 εκατομ. πωλήσεις Moto Z: Μετρά περίπου 6 μήνες παρουσίας στην αγορά και πλέον 1 εκατομ. πωλήσεις Reviewed by D.Pap on 10:56 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.