google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu X: Η νέα μεγάλη αποκάλυψη της εταιρείας με ένα πανίσχυρο SoC Helio; - Techland.gr

Ads

Meizu X: Η νέα μεγάλη αποκάλυψη της εταιρείας με ένα πανίσχυρο SoC Helio;



Από τις πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας, η Meizu ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων στον Τύπο όπου αναγράφεται ότι στις 30 Νοεμβρίου διεξάγεται από την ίδια νέα εκδήλωση για να ανακοινώσει επίσημα μια νέα της συσκευή, δεν αναφέρει το όνομα αλλά δίνει έμφαση στο ότι αυτή θα τροφοδοτείται με ένα SoC της σειράς Helio.

Αν και απουσιάζουν σχετικές πληροφορίες για την συσκευή, στο Weibo μια πρόσφατη διαρροή αναφέρει ότι πιθανόν η συσκευή που θα παρουσιαστεί είναι το επονομαζόμενο Meizu X. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός από το πιθανό του όνομα και την υπόνοια ότι θα φέρει ένα ισχυρό SoC Helio, δεν έχουμε στην διάθεσή μας πολλά στοιχεία για αυτό. Διάφορες πηγές του διαδικτύου εκτιμούν ότι το Meizu X θα είναι ένα high-end μοντέλο και πιθανώς καλύτερο από το Meizu MX6. Πάντως, πολλοί αναρωτιούνται αν είναι πολύ νωρίς για να κάνει το ντεμπούτο του το νέο MediaTek Helio X30.

Επιπρόσθετα, υπήρξαν φήμες που ισχυρίζονται ότι το Meizu X δεν θα είναι το μοναδικό νέο μοντέλο που έχει να δείξει η εταιρεία, παράλληλα θα ανακοινωθεί και άλλο μοντέλο.Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ένα phablet, όπως το Meizu M5 Note. Από όλα αυτά που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, η συσκευή θα τροφοδοτείται από Helio P10 SoC Mediatek, οθόνη ευκρίνειας HD, 3GB RAM, εσωτερική μνήμη 32GB και Android 6.0 Marshmallow. Οι φωτογραφικές του δυνατότητες θα στηριχθούν σε ένα dual camera σύστημα των 13MP μια κάμερα 5ΜΡ μπροστά.

[via]
Meizu X: Η νέα μεγάλη αποκάλυψη της εταιρείας με ένα πανίσχυρο SoC Helio; Meizu X: Η νέα μεγάλη αποκάλυψη της εταιρείας με ένα πανίσχυρο SoC Helio; Reviewed by D.Pap on 12:11 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.