google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG V20 S: To νέο μικρότερο V20 που θα φθάσει στην αγορά της Ευρώπης - Techland.gr

Ads

LG V20 S: To νέο μικρότερο V20 που θα φθάσει στην αγορά της Ευρώπης



Φέτος όταν η LG ανακοίνωνε το νέο της και εντυπωσιακό V20 με μια δευτερεύουσα οθόνη και άλλα high-end specs, η ίδια δήλωσε ότι η Ευρώπη έστω σε πρώτη φάση θα μείνει εκτός της λίστα αγορών όπου θα διαθέσει την συσκευή της, αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει να απογοητεύσει κανέναν από τους fans της και ίσως αναθεώρησε. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η LG κατοχύρωσε την ονομασία LG V20 S και ίσως είναι η νέα μυστηριώδης παραλλαγή του standard μοντέλου της που θα έρθει στην «γηραιά ήπειρο».

Ποια θα είναι ακριβώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V20 S; Καταρχήν αξιόπιστες πηγές λένε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα έρθει στις διεθνείς αγορές συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης και θα φέρει όχι όλα αλλά ορισμένα από τα βασικά specs του LG V20, όπως την δεύτερη οθόνη για προβολή ειδοποιήσεων, κ.ά.

H νέα αυτή συσκευή γνωστή εμπορικά ως LG V20 S, έχει ήδη εισαχθεί επίσημα στην Ιαπωνία με το κωδικοποιημένο όνομα LGV34. Υπάλληλος από πάροχο τηλεπικοινωνιών της Ιαπωνίας αναφέρει ότι η συσκευή ήδη από αυτόν τον μήνα θα κοσμεί τα ράφια καταστημάτων της τοπικής τους αγοράς. Μπορεί να φαίνεται όμοιο με το πρωταρχικό LG V20 S, όμως έχει αρκετές διαφορές που γίνονται εύκολα αντιληπτές, όπως μικρότερη οθόνη, 5,2 ιντσών και 32GB αποθηκευτικό χώρο αντί για 64GB.

Αναλυτικά, θα έχει τα εξής:

Android 7.0 Nougat
Διαστάσεις: 72 χιλ. x 149 χιλ. x 8 χιλ.
Ζυγίζει 146 γρ.
Chipset Snapdragon 820 2,2GHz
RAM 4GB
Υποδοχή κάρτας μνήμης microSD
Κάμερα 16MP πίσω με ευρυγώνιο φακό
Μπαταρία 3000mAh
Πιστοποίηση προστασίας στην έκθεσή του στο νερό


Κατά ιστορικό, η LG συνηθίζει να κυκλοφορεί ελαφρώς τροποποιημένες εκδόσεις των συσκευών της ανά διαφορετικές αγορές. Εκτός από αυτό, είναι ο «άγραφος κανόνας» τον οποίο εφαρμόζει η LG πιστεύοντας πως οι χρήστες στην Ευρώπη προτιμούν μικρότερες συσκευές, έτσι έκρινε ότι έπρεπε να περάσει από «σμίκρυνση» το LG V20 ώστε να μας έρθει εδώ.

Ταυτόχρονα, η νέα προσθήκη προστασίας στο νερό είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό που θα εκτιμήσουν πολλοί χρήστες. Όλα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν το LG V20 S μια αρκετά δελεαστική συσκευή. Να θυμάστε όμως, ότι όλα αυτά είναι πληροφορίες που μεταδίδονται από μη επίσημες πηγές, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μας παρουσιαστεί λίγο διαφορετική η συσκευή έως να επισημοποιηθεί.

[via]
LG V20 S: To νέο μικρότερο V20 που θα φθάσει στην αγορά της Ευρώπης LG V20 S: To νέο μικρότερο V20 που θα φθάσει στην αγορά της Ευρώπης Reviewed by D.Pap on 12:16 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.